Çalışmaya new york city'e gidecek olan arkadaslar varsa burada haberleşelim ben new york city düşünüyorum çalışmak için...
Çalışmaya new york city'e gidecek olan arkadaslar varsa burada haberleşelim ben new york city düşünüyorum çalışmak için...
new york city biraz pahalı bir tercih değil mi![]()
arkadaşlar 28-30 haziran civarları new yorka gidecek var mı??
(eger vize cikarsa) 23 haziran nyc de mc donalds ta basliyorum bende
six flags lake georgia... gidiş tarihlerimiz uyan yok mu??
kimse göze alamamış galiba NYC de calışmayı bi elin parmaklarını gecmiyoruz galiba forumda
büyük bir aksilik olmazsa 15 hazirandan itibaren nyc pedicab işini yapacağım. orada olacak arkadaşlar tanışalım kaynaşalım.
19 hazıranda NYC ucuyorum . Pedicab yapıcam , baska pedıcab yapıcak olan varsa haberleselım konusalım .
halen nyc de calısan arkadaslar varmı tanısmak istiyorum
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
heheh evet ben tekrar gidecegim sanıreım nyc e bu sene self ile inşallah!
bnde belkı gelıcem krds manhattanda busser olabılrm luks bı restoranda. kallacak isini napıcaksn
i believe that too =)
new york ben seney dusunuyorum bana biraz bilgi verir msin bu sene ohioya gidicem ama
ya ben benim eski firma ile gidicem vize alamazsam paranın hepsini geri veiryorlar onkoayıt ucreti dahil, vize alamamak gibi bi korkum var
ortalama yerlerde surunuyo makro napcaz bilmiyom. o yuzden kendi firmamla gidecegim.
bu arada adım Calkan C ileturkce karakter sorunu yok ismimde
LOL
Hocam mrbalar ben de nyc ye gidiceminsallah buyaz birz tecrübelerinden faydalanmak istemrim.BİZ BU SENE NY A GİDİP FASTFOOD VE PEDİCAP İŞİ YAPMAYI DÜSÜNÜYORUZ VARDİYALI OLARAK AMA AKLIMIZI ÇELMEYE ÇALISANLAR VAR ORDA YASAM ÇOK ZOR AMA BİZ EN KTÜ İHTİMALLERİ DÜSÜNEREK GİTCEZ SONUÇTA ORAYA SENİN NASI GECTİ NY MACERAN??
Konu byktrk tarafından (20-01-2011 Saat 10:53 PM ) değiştirilmiştir.
ben memnun kaldım, cokpara kazanamassınınz, yemeye yola yeter, cok sıkarsanız benim gibi bi iki elektronik alır geri donersiniz. tavsiye ederim, nyc is the BEST !
brooklynde 400 dolar a aylıkla kalınıyor, zaman zaman cok kalabalık olabiliryorsunuz 10 kişi filan. sonrasında ben manhattan da haftalıgı 80 dolara bir tanıdıgın yanında kalabildim. tadından yenmedi tabi. yine broklyna de kalan bir arkdas zaten orada yasayna turklerin yanında kaldı kira 4 e bolununce 300 dolara denk geliyordu aylıgı boylesi daha mantıklı gitmeden arastırmakta fayda var.
Bu sene gidicekmisin sen ayrıca ny da nerede caılstın hocam?para biriktirmek(ufak tefek seyler için) zormu?
bi de araba kiraladınmı travel için..
Konu byktrk tarafından (21-01-2011 Saat 03:03 PM ) değiştirilmiştir.
Calkan senlede hiç konuşamadık.Arkadaşlar bende NYC de Mc donalds çalıştım. NYC hakikaten bir başka. Gene gidecek olsam Kesinlikle NYC giderdim. Mc donalds çalıştım. Evet çok para kazanamazsınz ama yapacak çok şey var ve bunu travel zamanında yamak zorunda değilsi,niz. Çünkü zaten 3 ay orada olacaksın. HEr yeri ayrıntılı gezebilirsinz. Kolay gelsin.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks