valla 1 haftadan az kaldı heyecan yavaş yavaş artıyor. ben bide adanadan ankaraya gideceğim.baya bir yorgunluk olacak.anlayacağınız inş. vizeyi alırsam tatlı bir yorgunluk.
valla 1 haftadan az kaldı heyecan yavaş yavaş artıyor. ben bide adanadan ankaraya gideceğim.baya bir yorgunluk olacak.anlayacağınız inş. vizeyi alırsam tatlı bir yorgunluk.
hadi dostum hayırlısı ile alırsın inşallah bende ankara da gireceğim vize görüşmesine gir, vizeni al ve bize de ankara konsolosluğu ile ilgili güzel şeyler söyle...![]()
Hadi bakalim heyecana mahal verme sakin. Gerisi kolay halledersin.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
alirsin rahat ol![]()
Benim şirket sahtekar mıdır nedir? daha ankarada vize görüşmeleri başlamadı demişti... Arkadaşım sen ne zaman aldın randevunu???
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
bir adanalı olarak başarılar diliyrum sana![]()
slm arkadaslar bende adanalıyım 2 martta görüşmem var benımde ıns alırsın arkadasım ve hangı sehre gıdeceksın acaba?
slm aradkaslar 02.03.2010 ANKARADA vize gorusmem war ortalama 3.25 ingcem de orta derece elementary yani cok ıyı degıl 1.sınıf ne yapamma gerek bana yardımcı olurmusun lutfen
maryland deki ocan city e gideceğim
bende pennsylvania hms hostta gıdecem uzak galıba marylanda neyse hayılrısı kardes basarıar sana
ben bugun vize görüşmesine gittim arkadaşlar istanbul da. heycan yapılması gereke bır durum yok bende giderken cok heycanlıydım ancak gorusmeyı yaptığım kişi çok rahat ve güler yüzlüydü bende çok rahatladım. ortalamadan çok sizi konuşturmaya çalısıyorlar ve gözümüzde büyüttüğümüz kadar bir durum değilmiş basit bir kaç soruyla tamamlanıyo hatta tavsiyede falan bile bulunuyo şakalasıyorlar benım ds formum daha gelmedıgı ıcın tek eksıgın bu onuda tamamlayınca tekrar gönder ıyı eglenceler dıleyerek ayrıldım çok da büyütülcek bişi olmadıgını o an anladım![]()
bugün ankarada vize görüşmem vardı..ve aldım
tek önerim kesinlikle heyecan yapılmaması gerektiği..
öyle ki, görüşmem o kadar kısa sürdü ki anlatamam.
daha önce forumdan baktığım sorulardan sadece bi kaçı geldi bunlar, bölümün ne?
kaçıncı sınıftasın?
okulun ne zman bitiyor?
ve ortalamamın kaç olduğu ve yazın ne iş yapacağımdı..
başka soru sormadı... ama bunda işimin belli olmasının herşeyin hazır olmasının bi etkisi olduğunu düşünüyorum son olarak yazın amerika da ii eğlenceler dedi teşekkür ederek beni ups masasına gönderdi.
demem o ki, gereksiz heyecan yapmayın sakın, rahat olun ve gülümseyin. hepinize bol şans.
evet arkadaşlar bugün itibariyle vizem elime ulaşmış durumda herkese yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim.artık sırada uçak bileti alma işi var. onu da hayırlısı ile halledeceğiz inş. şirketimle
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks