Pazartesi arkadaşla aynı saatte (07 :45 ) yazmışlar herhalde eş zamanlı görüşecez, benim ortalama 2.44 te arkadaşın ki 1.44 :Sbakalım n'olcak! forumda bu kadar yazı okuduktan sonra Amerikalı bi hocadan referans alma işini karalaştırdık... inşşallah sorun çıkmazda alırız
TARİH: 08/02 2010
Öncelikle herkese teşekkürler,
İyi haberlerle burdayız .Bekelediğim gibi çok şÃ¼kür sorun çıkmadı 2dk lık bi konuşma sonunda , kolayca yeşil kağıdı uzattı..."Nerde okuyosun?" "Bölümün hangisi?" sorusundan sonra NBA'den sevdiğin bir takım var mı dedi bende Lakers dedim çoğu Türk zaten aynı şeyi söylüyor dedigülüştükten sonra işlemim bitti...DS2019 olmadığı için acenta nız bu belgeyi yolluyacaklar dedi...karşılıklı "thank you"larla yerime oturdum...Asıl olay arkadşınkiydi söylemiştim GPAsı 1.42 olan arkadaş...ben yerime oturduğumda o hala vezne önünde kıvranıyordu
rahat bi 7-8 dk sürdü onunki, ben iyici korktum tabi, ama baktım ki o da elinde meşhur yeşil kağıtla geliyo...orda numara dağıtan bi abiye sorduk abi bunları verdiler bize (yeşil kağıt) oldu mu şimdi aldık mı vizeyi diye ...Tabii tabii sizin işiniz tamam dedi...
Bookmarks