Work and Travel
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 13 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Uzman Wat cı

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Uzman Wat cı

Herkese Merhaba Arkadaşlar
    Siteye yeni üye oldum. 2000 ve 2002 yıllarında WAT a katıldım. Hatta bu programın ilk katilimcilarından biri sayılırım. Ben gittiğimde bu işi yapan bu kadar firma yoktu. Toplam 20-30 kişi giderdi o yıllarda. Simdi ise hem firma sayisi hem de iş sayısı çok fazla. Ben de tecrübelerimle sizlere faydalı olmak istedim. Bu programa katilmanizi kesinlikle öneririm. Hem kendinizi geliştiriyorsunuz hem de çok sey katiyor size.
    Bu sene katilacak arkadaşlara simdiden iyi sanslar
    Uzman Watcı

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

teşk.açıklamaların için.. umarım acısıyla tatlısıya yaşadığın deneyimleri bizimle paylaşırsın...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

bide deneyimlerini ayrıntısıyla paylaşsan daha süper olacaktı sanki.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arkadaşlar teşekkürler. Nerdene başlasam bilemiyorum. Daha önce de yazdığım gibi iki kere katildım WAT a ve arada zorlukları olsa da çok güzeldi ve bana çok sey kattı. Herkesin katilmasını tavsiye ediyorum. Merak eden arkadaşlar sorularını sorarlarsa daha kolay yardımcı olabilirim çünkü anlatılacak çok sey var buraya sığıdırmak biraz zor olur gibi me geldi sorularınızı bekliyorum
    Uzman Watcı

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaslar ben de size yardımcı olabilirim...
    bu programa 3 defa (2005-06-07) katıldım
    sorularınız içtenlikle yanıtlamaya çalışırım...

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

konu bence çok güzel olmuş ben de bu sene gitmek için başvuru yaptım,eminim buradaki bilgiler işime çok yarayacaktır thnx a lot

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

hocam msnden görüşsek nasıl olur ben versem ekleseniz veya siz verin daha verimli olur şimdiden sağolun.eklerseniz sevinirim ********

Edit: MSN ve benzeri iletişim adreslerini paylaşmak yasak.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ozman ben baslıyım sorulara, nerlere gittiniz çalışmak için ve işleriniz nelerdi acaba arkadaslar??

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

pensilvanya hershey de hersheypark diye bir eğlence parkında calıstım.
    muthiş keyifli üç yaz geçirdim.ride operatordum orada. saatte ilk sene 7,15,ikinci sene 7,50 ve son sene 8 $ kazandım...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

usta hangi işleri önerirsin bize

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaslar ben iki kez eglence parkında calıstım ve herkese tavsiye ederim cok eglenceli ama tabii ki egtiminiz programdan beklentiler de onemli. tekrar solemelıyım kı bu program para kazanma programı degil kesinlikle ama ben illa para kazanayım diyorsanız alaska ve pedicab isleri var. bunun dısında da isler genellikle eglence parkları restorantlar magaza isleri gibi isler oluyor. benim zamanımda yoktu amam artık roadshowlar oluyor firmalar buraya geliyor va burdan alım yapıyor. boylece yuzyuze isverenlerle konusmus oluyorsunuz.
    Uzman Watcı

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadsin dedigi gibi para icin gidiyorsan pedicap driver ve alaska yi oneririm bende ama dil ogrenmek istersen satis temsilciligi ya da tur operatorlugu; bilet satis.kasiyerlik falan oneririm saat ucretleride suan 7.50 den baslar. ama bahsisli bir is yapip dil istersen o zaman saati 3.00 $ dolardan baslayan islere razi olucan ama bahsislerle gunde 50-100$ kazanirsin cunku amerikada bahsis bir gelenektir
    kafaniza akilan sorular olursa size elimden geldigince yardim ederim hem isim geregi hemde WAT deneyimlerim geregi.
    ben satis temsilcisi olarak calistim superdi devamli musterilerle lak lak muhabbbet super zaten amerikalilar sicak insalar, diger guzelligide 1 ay bol bol gezdim amerikanin dogu kismini. tum sorularinizi cevaplayabilirim..

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ozlamm ytada dıger arkadaslar virginianın sahil kesimi hakkında bildikleriniz warsa paylasırmısınız..sbu sene oraya gdıorum ve sahil oldugu cın ew kırası vs cok pahalı dıye duydum.acıkcası amacam en azından program ve ucak parasını cıkartmak

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks