Work and Travel
Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: sabika kaydi

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart sabika kaydi

arkadaslar basima cok kotu bir olay geldi.bir yanlis anlasilma sonucu hirsizlikla suclandim.guvenlik gorevlileri id isteyince turk kimligimi verdim.bir de sosyal guvenlik numarami istediler. daha sonra polis cagirdilar.polis nerde kaldigimi, amerikaya neden geldigimi ve ne zaman donecegimi falan sordu.ellerimi kelepceleyip beni arabaya aldilar.ben artik derdimi anlatma umudumu yitirmisken beni birden serbest biraktilar.cok sanslisin, florida kimligin olmadigi icin gidebilirsin dediler.ama hirsizlik yapmadigima ikna edemedim.working paper dedikleri kagitlara parmak izimi ve imzami aldilar.pasaportum yanimda olmadigi icin sadece turk kimligimdeki bazi bilgiler ellerinde.adim, dogum tarihim ve dogum yerim uyrugum vs.
    simdi benim ogrenmek istedigim bazi seyler var.serbest birakildim iyi hos da, benim simdi sabika kaydim mi oldu?tekrar abdye gelmek istersem sorun olur mu?ne yapmam lazim, lutfen bilgisi olan biri bana yardim etsin.travel zehir oldu...

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Buyuk gecmis olsun once .Imzaladigin kagitlari okudun mu ? Birsey anladin mi ? Parmak izi onemli birsey olsa gerek acaba onlara sorma sansin yok mu ya da arkadasinin yakin tanidigi polis vs. ? Hicbirsey bulamazsan bolgedeki Turk dernekelrine basvur ve mutlaka ogren durumu oda olmazsa konsolosluga telefon ac durumunu anlar WAT ogrencisi ve magdur oldugunu soyle belki yardimlari olur .
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

geçmiş olsun, bence de durumu araştırmalısın, bu arada usa da bu kelepçe olayını pek de sallamamak lazım anladığım kadarıyla çünkü adamlar önüne geleni, suçlu, suçsuz, önemli olay, önemsiz olay demeden kelepçeliyorlar. ne kadar başına böyle polisiye olay gelen okuduysam hep kelepçeliyorlar. tabi olayın psikolojisini sen tecrübe ettiğin için zor durumdur hisseden bilir o ayrı
    Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

abd ayagını bilmiyorum yalnız vize başvurusunda isminde çıkar ise böyle bir durum konsolosluk veritabanında hani en azından polis kayıtlarında gözükürsen durumu anlatırsın açıkça.Ve zaten senden de Turkiye için sabıka kaydı isterler ona göre bir karar verirler gibi geliyor bana.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

imzaladigim kagitlarin hic birini okumadim.zaten izin vermezlerdi.sordugum sorulara bile cevap vermediler. ne olacak simdi, mahkeme falan mi dedim, bilmiyoruz dediler.belki bikac saat tutariz, sonra arkadaslarin seni para odeyip cikarabilir dediler.ama oyle olmadi. biraktiklarina mi sevineyim, sabikali olduguma mi uzuleyim bilemiyorum.sadece bikac gun kaldi donmeme.artik tr ye gelince ogrenmeye calisicam ne oldugunu.ama hic bir tadi kalmadi amerikanin artik benim icin.miami deyim ama eglenemiyorum.saka gibi.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)