arkadaslar ben work kismini bitirip travel icin nyork a gelmistim dun geldigim gunun gecesi bobreklerime giren sancilardan dolayi butun geceyi hastanede gecirdim gitmedne once sponsor intrax i aradim bana hastaneye gitmemi eger benden para alirlarsa geri bana odemeyi intraxin yapacagini solediler bende emin olmak icin kendi sirketim olan academix i aradim onlara danistim ne yapmam gerektigini onlarda hastaneye gitmemi kesinlikle odemem yapmaman gerektigini eger para talebinde bulunurlarsa kendilerini ya da intrax i aramami solediler... hastanede 10 saat durdum allah kimseyi amerikada hastaneye dusurmesin oncelikle cok igrenc bir sistemleri var sen orda ol geber adamlar once senin paran varmi odemen nasil yapilacak bunlari kontorl ettiler beni 1 saat acilar icinde biraktilar sadece tansiyonum ve atesim olculdu ilk mudahale 2 saat sonra yapildi ilk ilacta 3 saat sonra verildi bi kac sacma tetkikten sonra tekrar geldiler hala kendimi iyi hissetmiyordum... tekrar bisiler verdiler bu sefer midemde sorun basladi ... bi suru tetkikten sonra doktorun bisiyim olmadigini solemesiyle cileden ciktim en iyisi bana bi kac sakinlestirici ilac verin en azindan gidene kadar beni idare etsin dedim sonra ilaclari yazdi ve sonucta kendimi iyi hissetmeden tam 10 saat sonra hastaneden ayrildim ayrilirken bi kac evrak imzalattilar o halde pek okumadim kagitlari sadece sorudm nedir bunlar die bana bunlari bilgisayara girecegi bilgiler oldugunu solediler sonra para durumunu sordum odeme yapmam gerekiyor mu diye hayir odeme yapmana gerek yok sirketin senin odemeni yapacak yani intraxin odemeyi yapcagini solediler ama dogal olaraktan ben de kuskuluyum intrax tum odemeyi yapacakmi bundan ben nasil haberdar olucam bunlar konusunda bana fikir verebileceklerden yardim bekliyorum...ayrica bana yazdiklari ilaclari almak icin eczaneye gittim 50 dolar hesap cikardilar sonradan bu parayi sirketinizden alabilirsiniz gibi bisiler solediler bu konuda da bilgisi olan varsa beni aydinlatirsa cok sevinirim... 50 dolar az degil geri alabileceksem almak istiyorum.... suan otel odasinda yatiyorum butun gece uyuymadim nyc hayalim boka sardi cuma donuyorum... hicbisiyin tadina varamadan donecegim.... yardimlariniz icin simdiden tsk ler arkadaslar...
Bookmarks