-century 21 var sehre cok yakin downtownda. Oradan ucuz sey bulabilirsin.
-33st ye 6 av. Da manhattan mall var. Aeropostale magazasi var icinde cok ucuz. 35$ a 2 tane polar aldim. Tshirtlerde 2 tanesi 17$ falan. Sitesinden fiyatlari ve sekilleri gorebilirsin. Yine manhattan mall da jcpenny diye magaza var. Oradanda ucuz yerler bulabilirsin.
-macys var en buyuk alisveris merkezi. Pasaportuna %11 indirim, macys kart alirsan %15 indirim yapiyorlar her urune.
-downtown tarafinda adini unuttum simdi adidasin buyul magazasi var oradanda birseyler bulabilirsin.
-en ucuz olarak woodberry var(yanlis yazmis olabilirim) sabah gideceksin aksama kadar doldurup geleceksin. En ucuza en cok urun orada bulabilirsin ama biraz uzak. Gerci otobusler falan var ulasim icin alternatif cok. Favori mekan imkanin varsa kesin git...
-daffy var yine manhattan mall in yakininda 35 st. De olmasi lazim. Oradada indirimli seyler bulursun. Gerci fazla sevmiyorum ben ama gomlek falan cesit fazla ve ucuz. aralardan guzel seyler cikabiliyor.
-nj ye gitme sansin varsa jerseygardens diye outlet merkezi var orasida isini gorur. (gideceksen pasaportla git tax almiyorlar galiba)
-abercrombie nin downtowndaki outlet merkesine gittik hic bi halt yoktu. Her halt var ama fiyatlar asiri pahali

aklinda bulunsun gidecek olursan gitme
simdilik aklima gelenler bunlar
Bookmarks