Ben yanıma 3 ay yetecek kadar (3 kutu ) antidepresan almayı düşünüyorum..Bagaja vericek çantama koyacağım..ABD ye girişte sorun olur mu ,herhangi birşey sorarlar mı ?
Ben yanıma 3 ay yetecek kadar (3 kutu ) antidepresan almayı düşünüyorum..Bagaja vericek çantama koyacağım..ABD ye girişte sorun olur mu ,herhangi birşey sorarlar mı ?
goturebilirsin.ne kullaniyorsun antidepresan olarak.ben hiperaktifim ve ritalin goturmustum.
EY NECEFTEKI ALTIN KUBBENIN SAHİBİ.
ben goturdum,hic bakmadilar bile, receteyle gotur derim.
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
bende de hic bakmadilar.orada antidepresanlar hem pahali hemde doktor olmadan alinamiyor...
paxil=paroksetin en kuvvetli serotonin reuptake blokoru...
Sıkıntı olmaz. 100 tane antidepresan ile 30 tane sakinleştirici götürdüm sadece yanına eczacı dahi olsa ondan aldığın bir kağıt ve imza muhuru falan al. sorabilirler.
ben stressam ve diazepam goturdum. takilirlar diye korkuyordum ama hic bakmadilar bile![]()
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
diazem falan yesil recete.benim ritalin kirmizi recete.onu bile gormediler bea.
sağlık karnemdekı bıkac sayfayı kopartıp gotrusem...ordakı yazıları ben bıle okuyamıorum![]()
o zman sağlık ocağına gidip doktora böle böle diyip kıytırık bi reçete alalım..yanımızda onu götürürüz..
yanı dunya kadar recete war sağlık karnemde hepsını gosterırım uyus olsun herıf bende onlara uyusum saten![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks