mümkün müdür???
mümkün müdür???
Kartının arkasında cvc2 numarası mevcutsa ve internet kullanımına açıksa mümkündür. Hatta birçok şirket electron kartla yapılan alışverişlerde indirim bile yapıyor...
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
Kartinin tipi Maestro , Mastercard veya Visa 'dir . Alisveris yapacagin sitede senin kart tipinin gecerli olup olmadigina da dikkat et .
PS = cvv2 kodu yoksa yapamazsin sanirim .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
ya kartın arkasında öle bişi yazmıo
ziraat bankasının kredi çekmek için öğrencilere verdiği kart varya ondan bendeki belki bilirsin
kartın tipi visa da öle ps yada cvv gibi bişi yazmıo 16 haneli 2 ayrı numara var o kadar
Senin yerine olsam Ziraat Bankasina gidip sorardim en dogru yaniti onlar verir .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
expedia.com cv2 kodu istemiyor. Oradan alabilirsin.
orbitz den alcam ben orbitz daha uygun fiyat veriyo orbitz kabul ediomu benim kartı
Kartın visa değil visa electron dur. Maalesef bu kartla bilet alamazsın.
ewt o gözümden kaçmış visa electron muş
başka kart ayarlıcaz artık
bugün 1000$ dan ucuz bilet bulma imkanımız varmıdır?
1000dolardan ucuz bileti her türlü bulursun
şunu sölemeyi unuttum sanırım ben myrtle beach e gidiyorum ondan 1000$ dan ucuz bulamadım
ny myrtle arası ne kadara mal olur ki önce ny a alsak sora ordan gecsek falan
hangi gün gideceksin
18inde kiev aktarmalı newyorka 722$var onun dışında 850falan hep myrtle beach gidiş dönüş de 180$mış 900e kapatırsın![]()
expediadan
öle sıkıntı olur ya benim için zaten daha ilk sefer bu ben direk myrtle a gitsem daha iyi olur
ucuz olsun diyorsan aktarmalı olur.
sıkıntı olmasın diyorsan direk olur bu da biraz tuzlu olur.
ya benimki de aktarmalı önce londra falan sora washington ordan myrtle
bunlar tek bi biletten gidilio
senin dediğin gibi yaparsak bi sorun çıkar die tırsıorum açıkçası
direk hiç bitürlü olmaz
myrtle beache aktarmlı olucağı kesin ama aktarmasını aynı bilette alması lazım bende baktım nette en ucuz 998 dolar 2 aktarmlı en mümkünü 1 aktarmalı başka yolu da yok. ist ny direk sonrası ny myrtle
en az 1 aktarmaya bulursun oda biraz tuzlu olur senn için en uygun 2 aktarmalı ist-avrupa-ny-myrtle![]()
AEK
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks