eleman görüşmenin sonunda "your visa approved" dedi.. yani bu iş tamam mı?
eleman görüşmenin sonunda "your visa approved" dedi.. yani bu iş tamam mı?
Bilet icin erken davran pahalaniyor .![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
hadi hayırlı olsun...![]()
UMUDU OLMAYAN ARKADAŞLARA...
"Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
Yarvay McDonald Valentine
teşekkürler arkadaşlar..he ben de belirteyim belki lazım olur arkadaşlara sarı saçlı mavi gözlü 1 nolu abimizden aldım.. bölümümü sordu. 2 yıllık mı 4 yıllık mı onu sordu ( herkes soruyo alıştım artık
bu arada fizik tedavi ve rehabilitasyonda okuyorum ve bilmek isteyenler için 4 yıllık
) sınıfı sordu, ne iş yapıcağımı sordu.. kağıtta cashier yazıyo onu soyledim peki nasıl bi yerde dedi tam olarak bilmiyorum dedim ( fake job abim ayarladı
).. garip bi bakış attı.. sonra da your visa approved. have a nice day dedi.. darısı tüm arkadaşlara..
Konu agreeta tarafından (29-05-2009 Saat 03:52 PM ) değiştirilmiştir.
hayırlı olsun. 560 euro ya thy var kaçırma bence. keşke önceden bilseydik de alsaydık
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks