Laptop manyagi varsa buyursun... Calisin alin..
http://www.circuitcity.com/applicati...IN#detailspecs
Laptop manyagi varsa buyursun... Calisin alin..
vay anasını sayın seyirciler![]()
harbiden vay anasını sayın seyirciler. alaska'ya gitsem alamam bunu ya. ama aşırılığa kaçmak gereksiz bence. 1 tb hafızayı asla dolduramam mesela. Oyun ile de heba edilmez bu bilgisayar her ne kadar tüm oyunları kaldırabilecek yapıda olsa da.
bir şirketim olursa ve millete hava atmak istersem alırım kendi odama kasıla kasıla kullanırım![]()
teklif etsem benimle çıkarmı acaba
I have dream about this day boys and its going to be legendary. Together we will own this city, anytime a girl wants to get back at her ex-boyfriends we'll be there, anytime a girl wants to solve her father issues through promiscuty and binge drinking we will be there! Anytime a bachelorette party drives through the city in a limo sticking their heads out sunroof shouting "what's up newyork?" we will be what is UP Newyork!
Bu da cok makul fiyati Turkiye standartlarinin cok ustunde... Gel vatandas geeelll
Çok büyük laptop bunlar, bu kadar büyük ekranlı laptop taşımak da zor olur. Apple'ın SSD özellikli bir laptopu var, TR fiyatı 6000'e yakın, o çok hoş.
Kafayı mı yediniz? 14" ekrandan büyük laptopa alınmaz. Ayrıca 2,5-2,8 kg'dan fazla laptoplar da tam bir işkence aleti.
13-14 ekrandan kucuk laptopta alinmaz bence![]()
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
En iyisi 15"4 ekran...![]()
Bu kadar paraya degmez 1500$ Asus bu nakineye cok yakin ozellikte olanini gordum . Sadece harddiski azdi gecen sene gordugumden .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
evet ekran cok buyuk olmamali ayrica ilk verdigin linkteki sony alinmaz o paraya kardes .. digeriyle arasindaki fiyat farkina bak hp cok daha ucuz ve o da cok guzel bi alet performans bakimindan
HDD için 160 yeterli. 100 dolara 1 TB harici disk alınıyor. Çok daha performanslı oluyor.
Sony alcagıma bunu alırım daha iyi core2quad
http://www.circuitcity.com/applicati...940&CatId=2289
..:::PrInCe Of K.s.A:::..
çok mu önemli ? 2 yıl sonra tamamen çöp olur bu pc.
AlianwAre oyun pc leri var masaüstü 15.000 dolardan başlıyor.hayatım oyun diyorsanız alın bunu
sucks !
Arkadaşlar laptop için 11" - 13" idealdir bence, tabii kendi düşüncem. Laptop iş için kullanılacaksa bu ölçütler idealdir.
Amerika'nın büyük kısmı bildiğim kadarıyla APPLE kullanıyor. Bunun nedinini de sorgulamak lazım, değil mi.
2 sene önce 1600$ a customized DELL 1720 almıştım ve hala canavar gibi. Linkteki laptopa daha Türkçe'sidizüstü bilgisayara gelirsek bence tüm Sony Vaioların köküne kibrit suyu. ( Diger ürünlerine bir sözüm yok. ) Abd de bile pahalı olan marka bilgisayar alınmaz. Sadece markadan dolayı 300-500$ fazla diger markalara göre. O bilgisayardan cok daha uçuk özellikli bilgisayarlar da gördüm ve bundan daha ucuz. Linkteki pc ye gelirsek 8 GB Ram çok gereksiz, 1 TB HDD de aynen öyle. ( Bilgisayarın üzerine oturup uçmayı beklemiyorsanız tabi
) External HDD denen storage elemanları varken cihaza 500x2 hdd takılması mantıksız. Blueray Rom yerine writer koysalar 1 TB hdd takılmasına gerek de kalmazdı zaten
Ekran büyüklüğü de bir dizüstü icin cok fazla. Ben 1920x1080 çözünürlüklü 17" kullanıyorum ve film, dizi keyfi cok harika. Ama taşıma konusuna gelirsek taşımıyorum
Dizüstünde 17" den fazlası alınması yerine external monitör alıp tasımak bile daha mantıklı olabilir
![]()
Konu yakuza tarafından (29-05-2009 Saat 05:31 PM ) değiştirilmiştir.
vay anasını sayın seyırcıler dıyorum ama gereksiz ne o kadar para verılır ne o kadar ozellıgı kullanırım
sony nin aw serisi full adobe rgb renk gamutuna sahip olduğu için daha pahallı oluyor. Eğer fotoğraf video işlenmiyorsa çok da alınmamalı bence. Hp daha mantıklı. Diğer arkadaşlara katılıyorum 15 inç civarı olmalı zaten üstü desktop replacement oluyor.
çok ii yaaa...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks