arkadaşlar ilk yolculardan biri izmri'den banu arkadaşımız...bu perşembe gidiyor...bugün bizim tanışma fırsatımız oldu...kendisine şimdiden ii yolculuklar diliyorum...bizi unutmaa banuuuuuu... :P
arkadaşlar ilk yolculardan biri izmri'den banu arkadaşımız...bu perşembe gidiyor...bugün bizim tanışma fırsatımız oldu...kendisine şimdiden ii yolculuklar diliyorum...bizi unutmaa banuuuuuu... :P
bu persembe mi? abi super ya ..ben taa 1 ay sora gidecem ya..have a good trip kendisine![]()
if you`re good at something , never do it for free.
iyi yolculuklar banuumarım sorunsuz bir wat olur
bakk yaa tesekkur ederım cnm benım cok memnun oldum sızınle tanıstıgımakendınıze cok ıı bakın benı unutmayın oralardaaaa ...
iyi yolculuklar güzel bir yaz olur inş.
iyiy yolculuklar banu cumartesi bende geliyorum o kıtaya hadi hayırlısı
Bu dünya üzerinde şu an itibariyle tam;6.872.504.571 insan var !!!
Kimisi korku içinde kaçıyor,-kimisi günü kurtarmak için yalan söylüyor.Diğerleri gerçeklerle tam şu anda yüzleşiyor.Bazıları,kötü insanlar,iyiyle savaşıyor.Bazılarıysa iyi,kötüye karşı mücadele veriyor.
Dünyada yaşayan 6 MİLYAR İNSAN…6 MİLYAR RUH…
Ve bazen...
TEK İHTİYACIMIZ OLAN İÇLERİNDEN BİRİ
iyi yolculuklar,bol şans![]()
Somethings never changes..
iyiki tanışmadık banugüle güle
sucks !
hadi bakalım, dik izmir bayrağını oralara, gittikten sonra ses ver haa, unutma buraları, havalar nasıl , bi istihbarat yap bakalım, iyi yolculuklar...
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
ii yolculuklar banu gittikten sonra ilk izlenimlerini yazarsan buraya seviniriz![]()
bu arada domuz gribi olayından da bahset arkadaşlar korkuyormuş...![]()
iyi yolculuklar. iyi bir yaz geçirmen dileğiyle
ஐ~√V^ $ahs!y€T ^√V'^~ஐ
Diejenigen, die Empfehlung Empfehlung lebensfähigen
Umarim sorunsuz yolculuk gecirirsin . Konaklama ile problemini soylemis miydin arkadasa ?
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks