Arkadaşlar expedia, orbitz gibi internet sitelerinden bakılan uçak biletlerinin tarihinin cezasız olarak değiştirilebilme esneklikleri var mıdır, yok mudur nasıl anlayabiliriz..?
Arkadaşlar expedia, orbitz gibi internet sitelerinden bakılan uçak biletlerinin tarihinin cezasız olarak değiştirilebilme esneklikleri var mıdır, yok mudur nasıl anlayabiliriz..?
abi dalga mı geçiosunuz yaa, 5000000054393 defa yazıldı, lütfen arA isimli butonu kullan yaa...
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
Biletin özellikleri havayoluna ve sınıfına bağlıdır. Acentalar sadece aracı kurumlardır. Uçuşların ayrıntısında bu bilgiler yer alır. İngilizce konusunda problem yaşıyorsan uçuş tarihlerini ve havayolu yazarsın, bilet kurallarında yardımcı oluruz.
biletleri arattığımda bazı sitelerde bilet değiştirmeyle ilgili bilgi bulamıyordum.. ilk aradığımda da bulamamıştım ilgili bir konu.. onun için başlık açtım.. sagolsun tufanoglu.nun da bi dövmediği eksik kaldıtekrardan arattım ben de.. şu başlık altında yazılanların baya bi faydası oldu..
http://www.turkishwat.net/500-dolar-...de%F0i%FEtirme
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
O konuyu nasıl okuduğuna bağlı. Tüm çabalarıma rağmen yanlış bilgiler sunuluyor halen orada. British ile sorun var cevaplayayım : Değişim yapılıyor. Ücreti $30 + €125![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks