Work and Travel
Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 11 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ege sahil turu

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Standart Ege sahil turu

Herkese iyi geceler. Can sıkıntısından kaynaklanan iki günlük ege turumdan bahsetmek istiyorum (şu an da canım sıkılıyor)sizlere. Biz perşembe gecesi 3 arkadaş evde oturuyorduk. Sonra aramızdan birine marmaristen telefon geldi. Geçen yıl yaptığı fotoğrafçılıkla ilgili tekrar görüşmeye çağırdı eski patronu. Bizde ne yapalım ne edelim derken araba kiralayıp çıkalım yollara dedik. İşin iyi yanı para da yok. Toplam 320 lira civarı para vardı. 100 araba kirasına versek, 150 lira benzin yaksak diye düşünüp ucu ucuna geliriz dedik ve cuma sabah çıktık yola. İzmire gittik, bi galeriye girip dedik böyle böyle araba kiralamak istiyoruz. 2 günlük niyetlenmiştik. Ama pazar günleri günleri dükkan kapalı olduğundan adam 3 günlük kiralayabilirz dedi. Günlüğü 60 lira olan 2002 model 1.2 palio'yu 3 günlük 150 liraya kiraladık ve çıktık yola. İlk önce marmarise gittik. O gece marmariste arabada yattık 3 kişi. Sonra arkadaşın patronu sen hafta sonu kal da biraz işi öğren falan filan dedi ve bu arkadaş kalmak zorunda kaldı ki şu an marmariste. Biz ondaki son paraları (o arkadaş patrondan isteyeck buraya gelmek için) da alıp, bodrum yoluna düştük. Öğlen 1 gibi bodruma vardık. Benim geçen yaz çalıştığım otele gidip eski arkadaşlarımı ziyaret ettim, öğlen yemeğimizi de yedik orda() akşam için söz aldık arkadaşlardan sonra plajlara gittik yüzeriz niyetiyle. Ama maalesef çok rüzgarlıydı giremedik. Sonra halikarnasın altında çay bahçesinde otururken dedik dönelim, bu halde perişan oluruz. 40 lira paramız kalmıştı. 1.5 lira çay parası verip kalan 38.5 lirayla yola çıktık. 35 lira da mazot attıktan sonra selçukta şirince girişinin orda tam bizi izmire sokacak kadar benzin vardı arabada da manisaya nasıl geleceğimizi düşünüyorduk kara kara. Sonra ben bi arkadaşı arayıp 20 lira havale ettirdim ve o 20 lirayla da benzin aldktan sonra biz o güvenle şirinceye de gittik. Şirince de para olmadığından bi şişe bile şarap alamadık Ordan çıkıp manisaya geldk ve şu an evdeyiz. Arabada çok az benzin var. Bizde 3.5 lira para var. pazartesi sabah arabayla beraber 50 lira daha vermemiz gerekiyor adamlara. Sonuç olarak sizce iyi mi yapmışız, kötü mü?
    Konu ayhn tarafından (26-04-2009 Saat 02:44 AM ) değiştirilmiştir.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

kardesim cok uzun yazmissin okuyamadim ama istiyosan iyi yapmissin demektir ( son cumleyi okudum sadece )

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

muhasebeciniz kimdi peki Bu ne ya Kemal derviş demi yanınızdaydı

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardesim cok uzun yazmissin okuyamadim ama istiyosan iyi yapmissin demektir ( son cumleyi okudum sadece )
    Ahh dostm çok kırıldım.. onca anlatım bozukluğumu, onca imlâ hatamı, onca saçmalamamı nasıl okumazsın... Ben ne hallerdeyim bi bilsen Çoraplarda leş gibi kokuyor bu arada yukarda yazmayı unutmuşum, 2 gündür ayakkabı içinde

Alıntı watken Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    muhasebeciniz kimdi peki Bu ne ya Kemal derviş demi yanınızdaydı
    Öğrenci adama muhasebeci ne hacet 100 lira kira + 125 lira benzin + 100 lira sağa sola verdik. Sonuç olarak p.tesi günü ödenmesi gereken 50 lira ve mevcut olan 3.5 ytl var. Şu andan itibaren Kemal Dervişte gelse fayda etmez
    Konu ayhn tarafından (26-04-2009 Saat 02:50 AM ) değiştirilmiştir.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

aranizda muzisyen varsa sokaga hadi one de sapka ...

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

Ah ah şirince çok güzeldir özledim valla
    "Happiness Only Real When Shared"
    Electricity Paralyses..!

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

Arada bir çılgınlık iyidir. İyi yapmışsınız..
    Electricity Paralyses..!

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

en güzelini yapmışsınız, gitmeseydiniz emin ol pşman olurdunuz... istersen forumda para toplayalım , herkes 1 milyon verse D
    and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

valla bncede super yapmışsınız bi dahamı gelecez dunyaya...

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Sağolun arkadaşlar iyi oldu heralde bu kısa tatil.. Para olayını da hallettik, marmaristeki arkadaş geçen yıldan patronda kalan paraları almış Ama şu an araba evin önünde yatıyor benzn yok diye o koyuyo bana

Ha bide muğla üni. orda 2 tane arkadaş almıştık. Akyaka'da kalıyolarmış. işletme 4. sınıflar, wat muhabbeti açıldı, bi arkadaşları da gidiyormuş bu yıl. Bizim forumda muğlalı bi arkadaş vardı acaba o mu diye merak ettim

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

kira verip de kullanamamak koyar elbet
    Electricity Paralyses..!

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)