evet arkadaşlar mrb, görüşmeden bahsetmek istiyorum biraz ama öncesinde benden önce giren 2 kişiden bahsedicem özetlemek gerekirse çocugun okudugu okul imamhatipmiş ve görüşme biyerden sonra türkçe devametti bu arkadaş vizeyi aldı bir 2.si ise yine türkçe devameden bi görüşme çocugun belli yıllar arasında boşlugu görünüyo kadın sordu buralarda neyaptın diye çalıştım dedi ailemin durmuyoktu dedi ama şuan okudugu okul özelmiş hani ailenin durumu yoktu falan dedi kadın neyse fazla detay vermeyim bu arkadaşta vize aldı neyse kendi görüşmemden bahsetmek istiyorum ilk girişte anlaşmazlık yaşadım where ile what karıştı sonra düzelttim bölümümü sormuştu. sonrasında kadın bilgisaya uzun süre baktı benim daha önceden reddim vardı turist vizesi için neyse sonra notları mı sordu söyledim transkripte baktı tabi onlarda biraz düşüktü sonrasında ne iş yapıcagımı sordu onuda söyledim sonrasında yeşil kagıdı verdi ds evraklarım eksik oldugundan ve sonunda have good day dedi sizce nasıl bi görüşme yorumlarınızı bekliyorum bence biraz ortada gecmiş gibi