Work and Travel
Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ABD' de OKUMAK İSTİYORSANIZ

Konulanmış Görüntüleme

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Standart ABD' de OKUMAK İSTİYORSANIZ

AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ’NDE OKUMAK
    İSTİYORSANIZ bu rehberi dikkatle incelemenizi tavsiye edrim

ÖNSÖZ
    Lisans Eğitimi, A.B.D. Dışişleri Bakanlığı tarafından olası uluslararası öğrencilere ve bilim insanlarına
    Amerika Birleşik Devletleri’nde okumak konusunda tarafsız ve kullanışlı öneriler sunmak için bir dizi
    olarak hazırlanan dört kitapçıktan birisidir. Dört kitapçığın hepsini Internet’teki
    http://educationusa.state.gov adresinden bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz. Birinci, ikinci ve üçüncü
    kitapçıkları ise dünyanın birçok yerindeki (size en yakın merkez için 11. sayfaya bakınız) A.B.D. eğitim
    bilgi ve danışma merkezlerinde{ XE "A.B.D. Eğitim bilgi ve danışma merkezleri" } bulabilirsiniz.
    Bu dört kitapçık aşağıdaki konuları kapsar:
    1. Lisans Eğitimi – A.B.D. lisans ve ön-lisans diploması{ XE "Ön-lisans diploması" } için programların
    nasıl seçilip, bunlara nasıl başvurulacağı ve ayrıca Amerika Birleşik Devletleri’nde teknik ve mesleki
    eğitim olanakları konusunda bilgiler.
    2. Yüksek Lisans ve Mesleki Eğitim{ XE "Mesleki eğitim" } ve Araştırma – A.B.D. yüksek lisans{ XE
    "Yüksek lisans" } (mastır), doktora dereceleri, ve doktora sonrası programlar ve buna ek olarak
    eğitimlerini ve uygulamalarını Amerika Birleşik Devletleri’nde daha da ilerletmek isteyen
    profesyoneller için sertifika ve lisans yöntemleri konusunda bilgiler.
    3. Kısa-Dönem Eğitim, İngilizce Dil Programları, Uzaktan Eğitim{ XE "Uzaktan eğitim" }, ve
    Akreditasyon{ XE "Akreditasyon" } – en çok bir yıl süreyle Amerika Birleşik Devletleri’nde eğitim
    fırsatları ve buna ek olarak Amerika Birleşik Devletleri dışından derece , diploma veya sertifika almak
    için uzaktan eğitim programlarıyla eğitim almak konusunda genel bilgiler. Bu kitapçık aynı zamanda
    A.B.D. yüksek eğitim kurumlarının akreditasyonu ile ilgili ayrıntılı bilgi içerir.
    4. Gitmek için Hazırlanmak: Amerika Birleşik Devletleri’nde Yaşamak ve Okumak için Pratik Bilgiler –
    Bir A.B.D. üniversitesi veya koleji tarafından kabul edildikten sonra Amerika Birleşik Devletleri’ne
    gitmenizi planlamak için yardım. Bu kitapçık vize başvuruları, Amerika Birleşik Devletleri’ne
    taşınmak, ve kampusa vardığınızda nelerle karşılaşacağınız konularında çok değerli bilgiler içerir.

Buradan ulaşabilirsiniz
    Konu watken tarafından (21-04-2009 Saat 12:29 AM ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)