Work and Travel
Toplam 23 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 23 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Yardım:Nereyi Önerirsiniz?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Exclamation Yardım:Nereyi Önerirsiniz?

Ben 2009 wat için karar aşamasında olan birisi olarak forumunuzdan çok fazla bilgi edindim geçmişteki tecrübeleri okudum. hepinize çok teşekkür ediyorum.

Forum da yazılanlarla danışmanlık firmalar hakkında bilgi sahibi oldum.ama americada nerede ve hangi işte çalışılması konusunda çok kararsız kaldım.
    ben 1300-1400$ alışveris+oradaki harcamalar (kalacak yer, yemek vb.)+etraftaki diğer eyaletleri gezmek için nerede çalışmalıyım?

Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler!

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Virginiadan - Maine'e kadar olan çizgide herhangi bir yerde çalışman seyahat açısından seni çok fazla zorlamaz

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

teşekkür ederim bu kadar çabuk cevap gelecegini ummuyordum şimdi kesin emin oldum dogru sitedeyim!!

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

peki ne iş önerirsiniz o taraflarda otellerin yogun oldugunu duymustum özellikle Virginia Beach te ne işler var

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Rica ederiz. yalnız bu çizgide de gitmenin pek avantajlı olmadığı yerler var. Bunlarıda arkadaşların yorumlarından anlayabiliyoruz. Örn gokcek50 ve ido Wildwood' a gitmeyin diyor. Atlantic city de cok turk olmasından yakınanlar var. Yer seçiminde forum sana yardımcı olacaktır merak etme.
    Konu Fiorex tarafından (25-11-2008 Saat 06:02 PM ) değiştirilmiştir.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

http://www.kupon.turkishwat.net/ peki bu adresteki promosyon ne işe yarar? örnegin benim wata katılıp katılmayacagım kesin değil bu formu doldurursam ne gibi avantajım olacak veya bir avantajım olmayacak mı?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

İlla da burası olsun diye zorlama kendini.
    Daha çok iş ve kalacak yer seçenekleri üzerinden ilerle.

Baktın aklına yatan işler var. Gel forumda sor, daha önceden giden var mı? Nasıldır? gibilerinden.

Ben bile şuan Amerikada olduğum halde seneye nereye gidiyim diye düşünüyorum şimdiden.Hala karar veremedim.

İlk gidişinse çevrende az buçuk güvenebileceğin arkadaşların varsa onlarla birlikte hareket edersen daha eğlenceli olur senin için.

Özellikle daha önce gitmiş olanlar varsa sana rehber olurlar birçok konuda.İşlerin çok kolaylaşır.
    Şu WAT olayı bana zehir olsun da beş kuruş kazanamadan, Amerika'yı gezemeden Türkiye'ye döneyim diyorsanız Wildwood -New Jersey tam size göre.

ABD'de eğitimle ilgili geniş bilgi için:
    http://www.turkishwat.net

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

New hampshire Eyaleti stratejik acida cok iyi bir konumda is kalacak yer bulmak zor degil New york city 4.5 saat Boston 45 dakika yazin ozellikle cok turistin ziyaret ettigi bir eyalet is imkani yuksek bir yer sezonda eglenceli ve yasamin diger eyaletlere nazaran ucuz olmasi yardimci olabilirim burdayim yasamaya karar verdim

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Moreys Piers'da çalışmaya başalamadan önce "orientation"da Amerikalı görevli,

"Wildwood uzak hem de çok uzak, o yüzden insanları buraya çekmeye çalışıyoruz." dediği zaman artık tamamen kabullenmiştim; Wildwood'a gelerek ne büyük salaklık ettiğimi.
    Şu WAT olayı bana zehir olsun da beş kuruş kazanamadan, Amerika'yı gezemeden Türkiye'ye döneyim diyorsanız Wildwood -New Jersey tam size göre.

ABD'de eğitimle ilgili geniş bilgi için:
    http://www.turkishwat.net

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Eger merak ettiigin yerler olursa arama butonuna yaz cikan sonuclari oku tek tek . Zengin bi kaynak turkishwat .
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı break Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eger merak ettiigin yerler olursa arama butonuna yaz cikan sonuclari oku tek tek . Zengin bi kaynak turkishwat .
    katılıyorum 1seneye yakın zamandır üyeyim gercekten wat hakkında baya bi deneyımli oldum yane
    only GoD CaN JuDgE me!!!!!

"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
    TheN YoU GoT ThE PoWeR
    WheN YoU GoT ThE PoWeR
    YoU HaVe ThE WoRLd
    YoU HaVe ThE WoMeN...

LaNeT OlSuN İçiİmdeKi İnsAn SeVgİsine

nerede o eski saf temiz bir beklenti olmdan olan sevdalar aşklar,,,,ya mecnun olmuş küpeli ya leyla kaşar

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

bence sen once nereleri gezek istedigini dusun new york disinda cunku her ihtimalle new york u gezersin. alisverisi de her yerde yaparsin. gezmek yasamak istedigin yerleri belirle ona yakin ucuz bi eyelatte is bak bence en mantiklisi bu .

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı break Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

zengin kaynak oldugu kesin herkese çok teşekkürler

bir de New Hampshire kafama yattı gibi ne gibi işler var orada bu işlerin listesi fln var mı yada giden arkadaşlar bildikleri kadarıyla yazarlarsa sevinirim.
    Konu emre91 tarafından (26-11-2008 Saat 12:08 AM ) değiştirilmiştir.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Ben Colorado daydım tam ortada nereye gideceğimize bir karar veremedik doğumu batı mı kuzey mi güney mi allak bullak olduk ama güzel bi eyaletti bence işe bak eyalete deil
    I was there....

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ama oraya sadece çalışmaya gidiyorsan alaskaya git.yok eğer birazda eğleneyim diyosan sadece iş yeterli deil tabiki eyalette önemli..dikkatli araştır bende acemiyim bende araştırma aşamasındayım.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bu arada site tam anlamıyla harika gereksiz hiç birşey yok resmen adamlar kopmuşlar wat konusunda

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bende alaska derim amac para kazanmaksa eger sonra kazandıgınla gezersin

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı muratbasaran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende alaska derim amac para kazanmaksa eger sonra kazandıgınla gezersin
    alaska brz sans isi sezon tutmassa para olmaz ve bu seferde gezme olayı az olur pek bı yere gıdemssın... bırde baska yere gıtmen demek taa alskadan tut oraya bura ucakla gıtmen lzm..cok para.. ben alskayı TR ye para ıle donmek ısteyen ve parasının cogunlugunu teknolojıye yatırmaz ısteyenlere onerırım, ıcınde 1. olarak gezmek ısyenlere deyıl...

sımdı kısının nereye gıtmek ıstedıgı, kafasında kurdugu planlara ve amaclarına gore degısır... kımının 1. planı gezmek, kımın para, kımının ıse brz para brz gezmek yeterlı... kımı inglizce ıçin..gıbısınden...

para olmadan da pek gezı yapılmaz, buyuk yerlerde cok para kazanamssınız.. SSN yı alma ztn 1 ay surecek o zarf ta 2. ıs bulamıcaksınız, kıralar pahalı gıbı.. buyuk sehırde eger kı kazanırım dersenın kı olur cok atık olmalısnız ve ABD yı brz tnıyıp bılınclı gıtmenız lzm..ama buyuk sehırlerde bı tanıdık olursa kalcak yer saglayan o zmn bak onerırım buyuk sehıre gıtmenızı...

bu yuzden bnm tafsıyem sıze ozellıkle ılk gıdenler ıcın soyluyorum... kucuk ama buyuk yerlere yakın olan bı yere gıdın derım.. hem az cok para bırıkır hem de gezı bolumunuz gzl gcr.. cogu buyuk sehrı kolay ve az masraflı bı gezı ıle gormus olurunuz...

bı de kucuk yere gıtsenızde buyuk yere gıtsenız de WATın her gunu gulluk gulıstanlık gececek dıye bı durum yok...bu yuzden bnm yukardakı buyuk yerlere yakın kucuk yerler tafsıyem gzldır...sonucta her yerde ortam var, sadece kucuk yerlerde calıtıgınız sure zarfında cok farklı yerler gorme ve cok gezme olayınız pek omaz..

sımdı de inglizce gelıstırmek ısteyenlere gelelım... bnm yukardakı tafsıyem onlar ıcın pek gecerlı deyıl, cuknı nereye gıderseler gıtsınler onlerıne TUrk cıkacaktır...brz da onlara kalmıs bır sey, eger kı cekınmezlerse atık ve tanısmacı olurlarsa cok rahat yabancılarla da TUrk lerle takıldıklarından fazla takılablırler..

bence gıttıgınız yerde brz Turk olması lzm bence, nıye? cunkı hem oraya adapte yonunde sızın acıdan yardımcı olacaktır, ozledıgınız Turk yemeklerının yapan bırı cıkar belkı, TR ye gelıce WAT hıkayenızı paylasıcagınız bırı olur, en guzelı de gezem bolumunde araba kıralayıp gezme bolumunu ucuza kapatablırsınız... yabancı lar la ıse bunu yapamssınız adamlar ztn oranın vatandası ztn gezmıslardır bı de sızle gezmek istemezler...

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Valla Alaska mantikli diil ya ben onermem acikcasi orta eyaletlerden birine gidip calismani daha mantikli buluyorum . 2. is sansinda olur hem .
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı dessertsun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alaska brz sans isi sezon tutmassa para olmaz ve bu seferde gezme olayı az olur pek bı yere gıdemssın... bırde baska yere gıtmen demek taa alskadan tut oraya bura ucakla gıtmen lzm..cok para.. ben alskayı TR ye para ıle donmek ısteyen ve parasının cogunlugunu teknolojıye yatırmaz ısteyenlere onerırım, ıcınde 1. olarak gezmek ısyenlere deyıl...

sımdı kısının nereye gıtmek ıstedıgı, kafasında kurdugu planlara ve amaclarına gore degısır... kımının 1. planı gezmek, kımın para, kımının ıse brz para brz gezmek yeterlı... kımı inglizce ıçin..gıbısınden...

para olmadan da pek gezı yapılmaz, buyuk yerlerde cok para kazanamssınız.. SSN yı alma ztn 1 ay surecek o zarf ta 2. ıs bulamıcaksınız, kıralar pahalı gıbı.. buyuk sehırde eger kı kazanırım dersenın kı olur cok atık olmalısnız ve ABD yı brz tnıyıp bılınclı gıtmenız lzm..ama buyuk sehırlerde bı tanıdık olursa kalcak yer saglayan o zmn bak onerırım buyuk sehıre gıtmenızı...

bu yuzden bnm tafsıyem sıze ozellıkle ılk gıdenler ıcın soyluyorum... kucuk ama buyuk yerlere yakın olan bı yere gıdın derım.. hem az cok para bırıkır hem de gezı bolumunuz gzl gcr.. cogu buyuk sehrı kolay ve az masraflı bı gezı ıle gormus olurunuz...

bı de kucuk yere gıtsenızde buyuk yere gıtsenız de WATın her gunu gulluk gulıstanlık gececek dıye bı durum yok...bu yuzden bnm yukardakı buyuk yerlere yakın kucuk yerler tafsıyem gzldır...sonucta her yerde ortam var, sadece kucuk yerlerde calıtıgınız sure zarfında cok farklı yerler gorme ve cok gezme olayınız pek omaz..

sımdı de inglizce gelıstırmek ısteyenlere gelelım... bnm yukardakı tafsıyem onlar ıcın pek gecerlı deyıl, cuknı nereye gıderseler gıtsınler onlerıne TUrk cıkacaktır...brz da onlara kalmıs bır sey, eger kı cekınmezlerse atık ve tanısmacı olurlarsa cok rahat yabancılarla da TUrk lerle takıldıklarından fazla takılablırler..

bence gıttıgınız yerde brz Turk olması lzm bence, nıye? cunkı hem oraya adapte yonunde sızın acıdan yardımcı olacaktır, ozledıgınız Turk yemeklerının yapan bırı cıkar belkı, TR ye gelıce WAT hıkayenızı paylasıcagınız bırı olur, en guzelı de gezem bolumunde araba kıralayıp gezme bolumunu ucuza kapatablırsınız... yabancı lar la ıse bunu yapamssınız adamlar ztn oranın vatandası ztn gezmıslardır bı de sızle gezmek istemezler...
    çok teşekkür ederim
    valla çok dogru söylemişsin ben gezmek alısveris yapmak birde oradaki masraflarım(kalacak yer yemek) çıksın istiyorum birazda gelirken yol harçlıgı bana nereyi önerirsin?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Dessert Sun a katiliyorum eger gercekten iyi zaman ve para kazanmak istiyorsaniz buyuk sehirlere yakin kucuk sehirlerde is imkani arayin bunun en guzel ornegi bizim yasadigimiz sehire gelen ogrencilerdi Bostona 45 dakika ve newyork city e 4.5 saat uzaklikta her hafta sonu veya izinli olduklari zaman giderlerdi cok eglenceli bir gercekten insanlari saygili herkese tavsiye ederim
    arastirin www.portsmouthnh.com a bakin

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı emre91 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok teşekkür ederim
    valla çok dogru söylemişsin ben gezmek alısveris yapmak birde oradaki masraflarım(kalacak yer yemek) çıksın istiyorum birazda gelirken yol harçlıgı bana nereyi önerirsin?

Cok Turk olmasından sıkayet etmessen Lake george ta cankurtaranlık olbalır.. cohas ın dedıgı yer fena deyıl... brz da ıc eyaletlere bakablırsın chıcago yakınlarında fln...orda fazla calısan yok, o yuzden ıs acısından gzl olur...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

bende oyle duy dum

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)