Fiorexin amerikada olduğu günlerden bir gün, seyehat etmeye karar vermiş.
Gitmiş bir otobüs firmasına bilet alıcak neyse önünde fıstık gibi bir hatun, sarı saçları beline kadar, kalçalar jeniffer lopez kalcaları, bel incecik ama kadının en harika bölgesi göğüs tarafı. Bomba.. O derece..
Fiorex tabi bakıyor ne kadar gözlerini kacırmak istese de bakıyor. Neyse kadın da onu görüyor bi gülümsüyor hafiften. Bi elektrik olusuyor haliyle.
Kadın pittsburgh a gideceğim diyor bir bilet istiyor.. Kadın bileti alıp giderken saçları savurup Fiorex e bir göz kırpıyor.. Fiorex de tabi bi eğleneyim ben dior içinden.. Bilet kesen görevli soruyor nereye beyfendi? Fiorex diyor ki titsburgh! ahh pardon pittsburgh ehhe..
Otobuste bunlar yan yana oturuyorlar.. Muhabbet falan super her sey harika gidiyor.. Sonra kadın diyor ki ben romantik ve yaratıcı erkeklerden hoslanırım. Eğer sen de oyleysen bana suanda bir şiir yazarsın...
Fiorex boğazını temizliyor ve baslıyor turkce dokturmeye,
Sarı saçlarını deli gönlüme bağlamışım çözülmüyor,
Şu amerika denen yerde parasız gezilmiyor,
Sen çok güzelsin daha önce nerdeydin içim eziliyor
Bir garip fiorex derler bana aşık oldum ben sana..
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Yarim ben türkiyede co-adminim site yaparım,
Uslu durmayan terbiyesizlik edeni banlarım,
Çok tatlısın ben güzelden anlarım,
Bir garip Fiorex derler bana aşık oldum ben sana..
Kadının gözleri doluyor.. Başlıyor ağlamaya..Otobüsteki yolcular da öyle bir alkışlıyorlar ki otobus titriyor...
Sonra birden uyanıyor Fiorex, Türkiyede masada notlarının üzerinde uyuyakalmış... Bir kac saat sonra sınavı var zaten sinirli ve rüyanın 'rüya' olduguna o kadar sinirleniyor ki, o sinirle ben bi kaç üye banlayım diyor hemen turkishwat a giriyor..
chipmunk'ı banlıyor, sonra necro'yu ve bir kaç kişiyi daha...
Wala bu ne oldu anlamadım, ne yazdım neyden bahsettim anlamadım.. Affola..

Bookmarks