Work and Travel
Toplam 22 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 22 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Merhabaa

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Merhabaa

work&travel in çok yoğun olarak yaşandığı Dokuz Eylül İİBF'de işletme 3.sınıftayım...abarttığımı düşünebilirsiniz ama bizim kampüsü görseniz bana hak verirsiniz.Seçim meydanı gibi hertaraf firma afişleri

bu yaz virginia beach te çalıştım.sadece benim gittiğim firmadan 100 e yakın türk arkadaş vardı,varın gerisini siz hesaplayın

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

hoşgeldin rhein. hocam bu virginia'ya giden çok nedense tavsiye ediyor musun? bi de diğer giden arkadaşların varsa onları da buraya davet et çok bilgi lazım bize özellikle bana

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

tatil bölgesi olduğu için çok sayıda otel var ve sezonluk iş yapan yerde çok o yüzden wat için uygun bir yer.şirketlerde bu doğrultuda genelde virginia beach e çok sayıda öğrenci gönderiyor.

aklına takılan herşeyi sorabilirsin,elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart slm..

Alıntı Rhein Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    work&travel in çok yoğun olarak yaşandığı Dokuz Eylül İİBF'de işletme 3.sınıftayım...abarttığımı düşünebilirsiniz ama bizim kampüsü görseniz bana hak verirsiniz.Seçim meydanı gibi hertaraf firma afişleri

bu yaz virginia beach te çalıştım.sadece benim gittiğim firmadan 100 e yakın türk arkadaş vardı,varın gerisini siz hesaplayın
    ohh ya içimi rahatlattın.tek gitmenin sıkıntısı gitti azda olsa üzerimden.herkes üzerime geliyo tek başına neyapıcaksn oralarda diye.demek birçok kişi aynı yerlerde olabiliyor oo süper.valla çok sağ ol Allah razı olsun benimde salı günü iş görüşmem var.virginia beach ten ii bi iş çıkar umarım..

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

mrb rhein.ben de bu sene virginia ya gidecem.calişacam yer filan belli.hanover'de ''paramount's kings donminion''adlı buyuk eglence parkında calişcam.ya senn az çok bilgin vardır virginia ile ilgili.virginia ve calısacagım yerle ilgili bilgilerini burda paylasabilirmisn?en çok merak ettigim seylerden biri de virginia da gunluk yemek ihtiyaclarım(3 ogun) asagı yukarı ne tutar?insanlar ne yiyrlar, hep hamburger filan mıben yemek olayına aşırı onem veririm de..ve ucak biletimi nasl almamı tavsiye edersn.donusum kesin new york ama gelirken acaba newyorktan greyhound otobusleriyle mi gecsem yoksa ucakla mı ricmond'a gecsem diye dusunyrm.otobusu tavsiye edermisin?en son olarak elektronik esyalar orda ucuzmu?yada hangi şehri tavsiye edersn elektronik esyalar için.
    Galiba cok soru sordm bunalmadın insaallahbu sorularmı cevaplarsan sevinirim.hadi gorusuruz...

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Standart virginia

arkadaslar mrb.virginia ile ilgili bilgisi olan varmı?rhein'e bu soruyu yoneltmiştm fakat internete baglanmıyor hiç galiba o yuzden cevaplamadı.bilgilerinizi diger mesajımdaki soruları da okuyarak paylaşırsanız sevinirim...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

King's Dominion'u araştırmıştım daha önce, edindiğim bilgiler şöyleydi:

New York'tan yaklaşık olarak uçak $75 , otobus 55 $. 20 $ için değmez bence

Ayrıca kalacağın yurdun Fotoğrafları

Sitenin fotoğraflar bölümünde de geçen sene gidenlerin fotoğrafları var.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Standart virginia

teşekkur ederim mj turk.sagolasın.virginia ile bilgisi olanlar buraya yazabilirler.herkese tesekkurler...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Merhaba arkadaşlar, Virginia benim de gitmek için düşündüğüm eyaletlerden birisi; gerçi nerede hangi işte çalışacağım daha belli değil ama olsun.
    Aynı eyalete gidecek olursak birbirimize ne kadar yardımcı olursak o kadar lehimize olur; o yüzden nasıl bir eyalet, iş imkanları, 2. iş imkanları vs hakkında paylaşımda bulunursak tam süper olur

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Benim de gitmek istediğim yerlerden birisi Paramount's..

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

merhaba arkadaşlar,öncelikle kusura bakmayın,gerçekten uzun bir süredir foruma bakmıyordum.aslında mart sonuna kadar sık sık giriyordum ama bu yaz için wat a tekrardan katılma fikrimden vazgeçince foruma da ara verdim

ben Virginia da bulundum ama kaldığım şehir dışında pek de eyaleti gezmedim,sadece w.burg a gittim ki orada da busch garden olduğu için bi de bir kaç kez bize yakın olan norfolk a alışveriş için gitmiştim.King's Dominion 'nu geçen seneden tanıyorum roadshow işlerinde görmüştüm ama bulunduğu şehir ve etrafı nasıl hiçbir fikrim yok.

fakat busch garden gibi büyük bir eğlence parkı o şehirde de olduğunundan belki oradan izlenimlerim size yardımcı olur.bi kere eğlence parkında çalışmak para yönünden ne kadar kazanç getirir bilemem ama zevkli.parkta bulunan her türlü ekipmandan izin günlerinizde ücretsiz yararlanıyorsunuz,ayrıca belli saat çalıştıktan sonra arkadaşlarınıza vermeniz için size ücretsiz biletlerde veriliyor,bu tek günlük giriş biletleri gerçekten çok kıymetli,normal satış fiyatı 60-70 dolar civarında.bir şu var eğer parkın olduğu şehir küçük bir yerleşim yeri ise o zman sürekli parkta takılmak zorunda kalacağınızdan belli bir yerden sonra parkta sürekli bulunmak sıkıcı gelebilir.

mesala virginia beach tatil şehri olduğu için gündüzleri ve geceleri baya bi hareketli idi,alışveriş merkezleri ve sahil akşamları dolu oluyordu.W.burg da bahsettiğim eğlence parkında çalışan arkadaşlar ziyarete geldiklerinde pek de ayrılmak istemiyorlardı çünkü onların kaldıkları yerde tüm dünyaları eğlence parkıydı,şehirde gezilecek veya zaman geçirilecek hiç bir yer yoktu.bence eğlence parkında çalışacak arkadaşlar bir de şehirin ortamını gitmeden önceki senelerden deneyimi olan arkadaşlardan araştırmalı derim ben.King's Dominion konusunda yardımcı olabileceğim bu kdar

amerikaya giderken frankfurttan washington a uçmuş oradan da virginia da kalacağım yere en yakın havaalanına aktarma yaptırmıştım,virginia ya gidecek arkadaşlara tavsiyem bence hiç new yorktan otobüsle gitmeyi düşünmeyin,iner inmez çok büyük zorluk olur,dönüş yerinizi new york alın dönmeden önce gezersiniz new york u..zaten uçak bileti alırken tüm firmalarda o şekilde mi bilmiyorum ama lufthansa'da amerika içinde yaptığınız aktarmalar fiyatı etkilemiyor.yani ben washingtondan virginia ya olan uçuşum için fark ödemedim.benim tavsiyem en azından giderken kalacağınız yere en yakın noktaya uçakla varacağınız şekilde bilet alın,eşyalarınızla otobüs arayıp 6-7 saatte gitmektense havaalanında aktarma yapın 1-2 saatte en yakın noktaya uçun.

son olarak yemek gerçekten büyük sorun arkadaşlar.ama şuda var çalıştığınız iş itibariyle hiç sorun yaşamadığınızda oluyor.mesala ben sabahları otelde çalışıyordum banquet bölümünde böylece çalıştığım süre boyunca servis edilen her türlü yiyecekten yiyebiliyordum,akşamlarıda subway de çalıştığımdan bi şekilde oradan da nasipleniyorduk
    tabi ben şanslıydım o yönden,benim tavsiyem gittiğiniz yerde eğer kaldığınız ev içinde mutfak malzemeleri varsa mutlaka marketlerden düzenli alışveriş yapıp kendiniz hazırlayın yiyeceğinizi,yalnız yinede kendinizi alıştırın çünkü kaldığınız sürece sadece hazır gıdalar tüketeceksiniz.beslenme alışkanlığı olarak gerçekten bizden çok farklılar haliyle alışveriş yaparken de hazır gıdadan başka bir şeyler yok marketlerde

arkadaşlar aklınıza takılan başka şeyler olursa yine yazarsınız veya özel mesaj atarsınız,dediğim gibi bu sene katılmayacağım kesinleştiği için eskisi gibi forum başlıklarını tek tek takip edemiyorum yinede sizlere elimden geldiği kdar yardım etmeye çalışırım

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Lusid mrb.paramount's hala ogrenci alıyor mu?ben işimi road show'da hallettim 18 şubatta.ne kadar ucret oneriyorlar?bana onerdikleriyle bi kıyaslayayım diye soruyorum

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Walla öğrenci alıp almadığını bilmiyorum, ben daha programa kayıt olmadım; ama şu var ki direttikten sonra ben burdan başka bi yere gitmem diye, istediğin yeri ayarlarlar gibime geliyo, çünkü pekçoğu güzel işleri tanıdıklarına falan ayırıyolardır..
    Bu arada parkta hangi pozisyonda çalışacağımı da kararlaştırmadım daha, ama benim seçmeyi düşündüğüm şirkette parktaki fiyatlar 7.25 le 8 arasındaydı genel olarak; mesela benim düşündüğüm ride operator'lık 7.25$dı..

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

joe,, paramounts'u tavsiye ederm,ben gecen sene gittm cok guzeldi,hatta istersen ordaki bazı kız arkadaşlarımın adreslerini verebilirm

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Joe, ben de kings dominiona gidicem. Bişey sorucam yurt için $100 depozitoyu gönderdin mi ? Ben gönderdim ancak hala ordan bir yanıt alamadım parayı aldıklarına dair. Cevaplarsan sevinirim.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı mj_turk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Joe, ben de kings dominiona gidicem. Bişey sorucam yurt için $100 depozitoyu gönderdin mi ? Ben gönderdim ancak hala ordan bir yanıt alamadım parayı aldıklarına dair. Cevaplarsan sevinirim.
    mj turk mrb .evet ben de gonderdm binbir guclukle o depozitoyu.birsuru de masraf verdim havaleyi yaparken!evet bana da henuz mail gelmedi.herhalde gonderirler.bu arada sen hangi firmayla gidyrsn,ne zaman gidecen?banka havalesini nasl yaptn?western union la mı?ne kadar masraf verdn?ben biletimi almak uzereym.sen arastrdn mı bilet konusunu?cok soru sordm galiba

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

kardesler tanısalım goruselım konusalım bende 2007 alaska yolcusuyum baska giden arkadaslar varsa goruselım derim

ben cemilozel msn adresim

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Bende VA Beach 7-Eleven ....
    darren_hayes_cy

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

selam arkadaşlar....gerçi bu mesajlara cevap yazmak için biraz geç kalınmış ama daha yeni üye oldum.....paramounts kings dominion cularla bağlantı kursak iyi olur....

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Merhaba,arkadaşlar ben 2008 yazında virginia beache gidiyorum.la quintina inn diye bir oteldeçalışcam housekeeping virginia beache giden arkadaşlar var mı acaba mail adresim xxxxxxxxxxxxxxx

Forumda MSN PAYLAŞIMI YASAKTIR!!!
    Konu Fiorex tarafından (15-05-2008 Saat 03:33 PM ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 6 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 6 misafir)

Bookmarks