merhaba
wat 2009 roadshowları ne zaman bilen varmı
hms hostta linda farrell diye bi kadın var geçen sene o gelmişti yine gelirse
2 çift lafım var ona kaçırmam lazım tekrar söylüyorum hms host towpath travel plazayı kesinlikle seçmeyin
merhaba
wat 2009 roadshowları ne zaman bilen varmı
hms hostta linda farrell diye bi kadın var geçen sene o gelmişti yine gelirse
2 çift lafım var ona kaçırmam lazım tekrar söylüyorum hms host towpath travel plazayı kesinlikle seçmeyin
Hms Host calismak icin bence cok guzel bi yer.
haftaya 40 saat garanti + yemek ,biz bisuru turk bi yerde calistigimiz icin bir birimize hep yardimci oluyoduk,eve bedava yemek goturuyoduk.her gun arabayla gelip bizi evden aliyordular.seneye gitsem yine hms hostta calisirim.
sorusu olan yazsin seve seve cevaplarim.
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
rhode ısland gıden var mı acaba?
Benim de bir Hms Host Da çalşıan arakdaşım çok memnundu işinden.New Jersey Fox River'daydı.
İşte böyle dengesiz birşey WAT.Aynı işveren olsa dahi yaşananlar çok farklı oluyor.
Şu WAT olayı bana zehir olsun da beş kuruş kazanamadan, Amerika'yı gezemeden Türkiye'ye döneyim diyorsanız Wildwood -New Jersey tam size göre.![]()
ABD'de eğitimle ilgili geniş bilgi için:
http://www.turkishwat.net
ben cleveland ohio daki hms hostan bahsediyorum
ben Mainedeki HMS hostta calistim.ama diger watcilar bu konuyu gorunce HMS host calismak icin iyi yer olmadigini dusune bilirler.HMS host dunyaca unlu bi sirket zaten wikipedia'da arattiginiz zaman HMS host'un nasil bi sirket oldugunu bula bilirsiniz.
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks