Work and Travel
Toplam 17 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 17 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: wachovia!!! acil yardım

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Standart wachovia!!! acil yardım

slm arkadaslar

son paycheckim wachoviada olan hesabıma yatırıldı bende burda debit visa kartımla parayı istediğim atmden ceker alısveris yaparım diye düşünmüştüm ama sorun şu ki her defasında bankanız onay vermiyor diyor. ne para çekebiliorum ne de alısveris yapabiliyorum. daha önce başına böle bişi gelen arkadaslar varsa cevabınızı bekliorum.

ayrıca wachovia nın türkiyede anlasmalı oldugu banka var mıdır? arastırdım ama bulamadım. yardımlarınızı bekliorum.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Aramalisin hemen . Son gelismelerden haberin yok sanirim . Vach. batti , iflasini acikladi ondan dolayi olabilir de olmayabilir de aklima direk o geldi .

Sen yine de ara derdini tane tane anlat veya internetten en yakin subesini bulmaya bak .

Rastgele

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

şansa bak ..
    admin (at) turkishwat.net

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ilk direct depositte para cekten 1o gun gibi bi sure sonra hesaba geciyor diye biliyorum

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

10 gun uzun diil mi ?
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Bir arkadasımla beraber acmıstık hesapları. o bi problemle karsılasmadı . burdan cekti parasını ama ben cekemiyorum. ayrıca hesapta para var görebiliyorum internetten

havale yapim dedim amerikada yasayan kuzenimin hesabını denedik isim tutmuo die gerceklesmedi. tr bankası kabul olmuyo nasıl bir sistemdir anlamadım. tr de bankacılık daha gelişmiştir diorum başka birşey demiyorum...
    Konu metifeyk tarafından (12-10-2008 Saat 12:31 AM ) değiştirilmiştir.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı metifeyk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir arkadasımla beraber acmıstık hesapları. o bi problemle karsılasmadı . burdan cekti parasını ama ben cekemiyorum. ayrıca hesapta para var görebiliyorum internetten

havale yapim dedim amerikada yasayan kuzenimin hesabını denedik isim tutmuo die gerceklesmedi. tr bankası kabul olmuyo nasıl bir sistemdir anlamadım. tr de bankacılık daha gelişmiştir diorum başka birşey demiyorum...
    arkadaslar benimde wachovida param bulunuyor internetten kontrol ettim ama o parayi nasil cekecegim daha once turkiyeden cekenler varsa yardimci olabilirler mi tessekkurler
    Safinaz...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

slm normalde para hesaba yattığı andan itibaren alışveriş ve 24 saat sonrada nakit olarak paranı çekebiliyorsun.. ancak kartın üzerinde visa logosu arkasında inter-link logosu olmalı veya karıtını uluslaraası kullanıma açtırmak zorundada olabilirsin. ben chase bank debit kartla 40 ytl istemiştim vermişti işbanksaı.ben de paramın yatmasını bekliyorum şimdi son paycheckin..ama senin banka batmışsa o para da gitmiştir diye düşünüyorummm..

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Hocam bunun çözümü çok kolay.
    Paypal üzerinden para gönderebiliyorsun.Türkiyede kredi kartı olan bi arkadaşına paypaldan hesap açtırıp kredi kartını tanıtın.Sonra sen de paypaldan hesap açtır ve Wachovia hesabını tanıt.
    Ordan arkadaşına parayı gönder.Sonra arkadaşın Paypal hesabındaki parayı kredi kartına geçirip sana verebilir.

Burdaki herşeyi online halledebilirsin.Ayrıca para göndermede ücret kesmiyorlar.Sadece arkadaşın parayı hesabına geçirirken 3-5 dolar kesiyorlar o kadar.

Lazım olduğu için daha önceden araştırmıştım ordan biliyorum.
    Şu WAT olayı bana zehir olsun da beş kuruş kazanamadan, Amerika'yı gezemeden Türkiye'ye döneyim diyorsanız Wildwood -New Jersey tam size göre.

ABD'de eğitimle ilgili geniş bilgi için:
    http://www.turkishwat.net

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Millet ne zenginmişte son paycheckini almadan gelmiş :S
    Did u see the lights,as they fell all around u?Did u hear the music,Serenade from the stars?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

son paychecki alıp da napıcam non nagotiable olduktan sonra

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

tevenen problemi çözdüm ben. umarım debit kartın vardır. tek çaresi bankayı arayıp birebir konusmak. bazı bilgiler soruolar işte son harcamaların falan filan . internet şubesinden bakar söylersin. benim kart uluslararası harcamalara kapalıymıs ne alakaysa. konustuktan sonra açtılar. sorun olmadı. ama dikkat et para çektikten sonra belli bi komisyon düşüyolar. 250 ytl çekersen 4 küsür dolar gibi bi para . sonra burdan ugrasma nasıl o parayı 0 licam diye

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

matifeyk cok tesekkurler telefon edecegimde oncelikle bu parayi herhangi bir atmden cekebilirmiyim.debit kartimla birlikte sen nasil cekebildin hang atmlerden cekebilirim
    Safinaz...

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Normalde debit cartında "Visa" veya "Master Card" yazıyorsa üzerinde "Visa" veya "Master Card"yazan bütün ATMlerden çekebilirsin.

Ama bazı bankalardan çekişte daha düşük komisyon kesme ihtimali var.
    Şu WAT olayı bana zehir olsun da beş kuruş kazanamadan, Amerika'yı gezemeden Türkiye'ye döneyim diyorsanız Wildwood -New Jersey tam size göre.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

evet aynen. ben paramı işbankası hsbc ve tebden çekmiştim. visa ortak nokta olan heryerden rahatlıkla çekebilirsin

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkadaslar wachovia kartima turkiyeden para nasil yatirabililrm takip ediyorumda -9 dolara dustu yanlislikla overdraft olmadan yatirmaliyim
    Safinaz...

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı tevenen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar wachovia kartima turkiyeden para nasil yatirabililrm takip ediyorumda -9 dolara dustu yanlislikla overdraft olmadan yatirmaliyim
    Normalde "wire transfer" denen zımbırtıyla bankadan bankaya gönderebiliyorsun.
    Ama onun için hesap numaran bankanın "route number"ı falan lazım.

Ben yerinde olsam Wachovia'daki hesabımla "paybal" hesabı açtırırdım.Daha sonra o hesaba Türkiyedeki banka hesabından aa gönderebiliyorsun.
    O hesataki parayı da Wachovia hesabına aktarabiliyorsun.Bunu tercih etmemin sebebi herşeyi online olarak yabalimen.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)