Ba?lang?� ve Biti? Tarihi: 15 Haziran - 30 Eyl�l (Yere gore degisiyor)
Saatlik �creti: 7.51$
G�rev: Genel i?ler ve Bal?k temizleme, paketleme ve di?er i?lemler
Konaklama: Isveren kendi sagliyor . Ucretsiz t�m fabrikalar .
Ba?lang?� ve Biti? Tarihi: 15 Haziran - 30 Eyl�l (Yere gore degisiyor)
Saatlik �creti: 7.51$
G�rev: Genel i?ler ve Bal?k temizleme, paketleme ve di?er i?lemler
Konaklama: Isveren kendi sagliyor . Ucretsiz t�m fabrikalar .
Konu break taraf�ndan (02-05-2009 Saat 03:44 PM ) de�i�tirilmi�tir.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017

break ,forum yoneticiligin hayirli olsun <))))
"Her ne kadar psikopatl�kta g�z�m olmasada, dal�m� k�ran�n a�ac�n� k�k�nden s�kerim"
Tesekkur ederim, Saatlik ucretin ne kadar di peterpan ?

regular 7.51 di...baska sorun varsa yardimci olmaya calisiyim elimden geldigince
"Her ne kadar psikopatl�kta g�z�m olmasada, dal�m� k�ran�n a�ac�n� k�k�nden s�kerim"

bu fabrika hakk?nda neler s�ylenebilir tecr�belerinizi de yazarsan?z sevinirim..?imdiden te?ekk�rler..

Break sen buray? tavsiye etmiyordun galiba?

sezon cok kisa surer,bir nefeste biter ama baya zorludur tabii,bunun yaninda peterpanin iscilerine sagladigi imkanlar,breakler,yemekler gayet iyidir...alaska icin PETERPAN mutlaka dusunulmeli fakat tek fabrika yapip uzun calismak istiyorum diyenlerinize Peterpan Kingcove u tavsiye edebilirim dillinghama gore 2.5-3 kat fazla calisir/fazla kazanirsiniz...bu arada arkadaslar uzun sure calismaya ve uykusuzlugu dayanikli olmaniz gerektigini biliyorsunuzdur umuyorum,09WATin hayirli olmasi dilegiyle haydi rrrrrrasttgele... : )))
Peterpan uzun bir sure yoktun ortalarda . Hosgeldin tekrar . Napicaksin 09 'da Work & Travel dusunuyor musun ?
@SLMKYNR
Peterpan hakkinda cok fazla bir bilgim yok fakat 08 'de King Cove iyi bir sezon gecirmis . Petrpan nickli arkadasa sorularini sorabilirsin .![]()
King Cove mu ?

evet King cove a ne olmu? latitu?
Peter Pan King Cove a gecen sene gittim guzel yer

peter pan dillingham da sezon �abuk bitio heralde transfer imkan? sa?l?yormu bu fabrika ? ula??m giderleri i?verenemi ait arkada?lar king cove ve dillingham uzak bildigim kadar?yla anchorage a ...
cvplar?n?z i�in saol arkada?lar

hosbulduk tesekkurler break...09 da staj zorunlulugum var okulda ancak stajimi ayarlayip agustos-eylul aylarina sarkitabilirsem haziran temmuzda tekrar alaska yapmayi planliyorum: )))
bu arada break king coveda degil DILLINGHAM daydimking coveda olan ozgurdu(latitu-galiba)

te?ekk�rler cevab?n i�in , ama ?�yle bi d�?�nd�g�mde dillinghamda sezon 1ay s�rer diosun ve transfer olay? 'T�rk' lerde imkans?z demi?sin , kalan 2ayda yatacakm?y?z peki i? yok ? ki ben para biriktirmeyi d�?�n�yorum...
sen tecr�belisin bu durumda ne yapt?n kalan aylarda? dillingham ilk giden i�in hi� iyi bir tercih de?il o zaman...

kendi transferini kendin yapiyorsun,Alaskada hemen hemen herkesin kaderi budur maalesef...
bense gecen yaz sol ayak bilegimin sismesi sebebiyle temmuz 26 gibi Turkiyeme dondum...
digerleri de topluca KODIAK yaptilar-orada fazla sayida fabrika oldugundan iste sikinti olmuyor(mus) ancak barinma ve beslenmeyi cepten yapiyosun tabi!

King Cove �al??ma ?artlar? hakk?nda gitmi? g�rm�? veya bilgisi olan tecr�beli arkada?lar?m neler d�?�n�yor? Sezon ne kadar s�rer burda ? Ayr?ca Seattle dan oraya gidildigini yazm?? arkada??m , Peterpan King Cove a gidi? i�in ula??m sa?l?yormu , ��nk� alaskan?n en u� noktalar?ndan biri neredeyse , oraya gitmek i�in cepten mi harcayacag?z ?
te?ekk�rler turkishwat

ya arkada?lar bizim ?irket alaskay? �nermiyor hi�..ama ben alaskaya gitmek istiyorum okudu?um kadar?ylada fena ?eyler yaz?lmam?? oras? hakk?nda acaba oraya gidecek olan arkada?lar grup olu?tursak birlikte hareket etsek nas?l olur??��nk� bu benim ilk wat deneyimim olacak ve ger�ekten �ok korkuyorum para kousunda....en yak?n zamanda g�r�?mek dile?iyle msn adresimi paylasamam cunku forum kurallari geregince bu yasak .
Konu break taraf�ndan (15-04-2009 Saat 08:22 PM ) de�i�tirilmi�tir.

selamlar peter pan seafoods dillinghama gidiyorum ben de bu sene. herkes iyi bi sezon olcak diyor in?allah �yle olurkimse yok mu diye googlelarken buray? buldum iyi oldu bak
benimle ayn? durumda birini bulmam iyi oldu selam peterpan
benim de 3 a?ustosta staj?m var. erken d�ncem ama baz? ?eylervar kafamda teredd�tteyim.
ya ?imdi 31 temmuz i�in d�n�? bileti ald?m ama ordaki i? durumu ne olur? sezonun erken bitti?i s�yleniyor. 31 temmuza kadar �al??ma ?ans? olur mu ya da erken biterse ba?ka bi yere transfer olup 31 temmuza kadar orda �al??abilir miyimki?
bu arada akl?ma geldi belki yeri buras? de?il ama soray?m gelmi?kenben stajdan sonra (20 a?ustos) tekrar abd ye gitmeyi d�?�n�yorum hatta bunun i�in sadece vergi (550 TL) �deyece?im bi bilet buldum gitsem mi ki napsam i? bulunur mu abd i�inde bi yerde? ne dersin peterpan sen staj? a?ustosta yaparsan tekrar gidermisin malum okullar eyl�l sonu-ekim ba?? fln a�?lcak bu sene ramazan fln derken
![]()
Konu TheRecRuiT taraf�ndan (12-05-2009 Saat 08:33 PM ) de�i�tirilmi�tir.
Kuzeyde sezon erken ba?lar ve biter . 1 Haziranda ba?lar Dillingham 'da max 15 Temmuzda biter sezon . Ondan sonra g�ney k?s?mlara ge�men laz?m . E?er ge� al?rsan biletini daha iyi olur senin i�in . Fakat orada 10 Temmuzda �al??may? bitirirsin biraz gezersin ve sonra geri d�nersin . 20 g�n i�in g�neye inmeye de?mez bence .Stajdan sonra hangi program ile gideceksin ?

te?ekk�rler break cevab?n i�inben gezmektense 31 temmuza kadar �al??may? tercih ederim. yani de?mez mi cidden 15-20 g�nl�?�ne g�neye inmeye? ordan biraz para kazan?rsam 2.gidi?imde gezerim o paran?n bir k?sm?yla yani diye d�?�nd�m.
bu arada 2.gidi?im i�in bi?ey d�?�nmedim daha. yani hangi program dedi?in wat gibi bir ?eyse program yok yani j1 vizemin bitmesine 1.5 ay fln kalacak oraya gidip kendim i? bulmay? umuyorum. hatta burdaki anla?t???m firmadaki arkada? vard?. ona s�yledim kesin olur demeyeyim ama ordaki tan?d?klar?ma sorar?m %80 i? bulunur fln dedi.
sence i? bulmada sorun olur mu? duydu?um kadar?yla baz? eyaletlerde i? konusunda pek s?k?nt? olmuyormu? hatta 2 i?te birden �al??an bile oluyormu?. ben 20 a?ustosta gitsem i? bula ihtimalim ne olur ve hangi eyaletlerde ?ans?m artar?![]()
De?mez neden dersen g�neyde sezon eyl�l ba??na kadar s�rer . Yani u�ak paran? bile �?kartmakts zorlan?rs?n , konaklama , yemek vs derken �okta bir?ey kalmaz sana �al??t???n ve harcad???n emek d???nda . Vizenin multiple yani Amerika 'ya bir defadan �ok giri? �?k?? olmas?na dikkat et . S�yledi?in i? tabikide olur problem yok . Yani i? bulmak kolay de?il fakat her?ey sana ba?l? bu ba?lamda . ?ans?n �nemli . Tan?d?klar?n , SSN varsa daha rahat olur vs. vs.

vizenin multiple olmas? nas?l oluyor ilk kez duyuyorum? g�r�?meye gittim ds eksik aps ile onu da ekleyip yolla bize dediler. ge�en g�n yollad?m daha gelmedi pasaportum. geldikten sonra multiple olup olmad???n? nas?l anlar?m? ve de?ilse ne yapabilirim? tekrar konsoloslu?a m? gitmem gerekcek?
vizemin bitmesine 1.5 ay kala abdye tekrar giri? yapmaya kalksam beni engelleyebilirler mi? kafam �ok kar??t? illa multiple m? olmas? laz?m![]()

arkda?lar 2010 yaz?nda Peter Pan Seafoods-King Cove a giden var m? sezon nas?ld?..ayr?ca 2011 yaz? i�in gitmeyi d�?�nen var m? ?

Uzun zaman oldu �zg�r![]()
�u anda 1 kullan�c� bu konuyu g�r�nt�l�yor. (0 kay�tl� ve 1 misafir)
Bookmarks