Work and Travel
Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Dear Employer kagidi

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Standart Dear Employer kagidi

Arkadaslar acil bilginize ihtiyacim var,Isverenim hangi vergileri odeyip odemeyecegim konusunda bilgiye sahip degil benim elimde de dear employer isimli belge yok,eger herkes icin gecerli bi belgeyse ornegini foruma koyabilirmisiniz?yardimci olursaniz sevinirim

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı reactor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar acil bilginize ihtiyacim var,Isverenim hangi vergileri odeyip odemeyecegim konusunda bilgiye sahip degil benim elimde de dear employer isimli belge yok,eger herkes icin gecerli bi belgeyse ornegini foruma koyabilirmisiniz?yardimci olursaniz sevinirim
    Kardeş şuradan http://www.ciee.org/wat/general/downloads.html Dear Employer Letterı word belgesi olarak download edebilirsin.

Ancak ben sana işverenine direk olarak ciee ile irtibata geçmesini tavsiye ederim.Herşey daha hızlı ve sağlıklı hallolur.Tel: 1-888-268-6245
    (Tabii sponsorun ciee ise, gerçi ciee olmasa bile farkedeceğini zannetmiyorum zira wat kuralları ve düzenlemeleri her sponsor için aynı)

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

eyvallah hocam,benimde sonradan aklima geldi indirdim ordan yinede eline saglik tesekkurler..sponsorum ciee,isverenim turk bu belge isime yarar direk baglanti kuramsina gerek kalmaz sanirsam.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks