KLM 'de el bagajına soğuk sandwich sokabilir miyim ?(Acil ona göre hazırlatıcam anneme) El bagajına bolca su ve içecek koyabilir miyim ? Amsterdam 'da 18 saat beklemem var valizlerimizi almicaz ondan bi soriim dedim
KLM 'de el bagajına soğuk sandwich sokabilir miyim ?(Acil ona göre hazırlatıcam anneme) El bagajına bolca su ve içecek koyabilir miyim ? Amsterdam 'da 18 saat beklemem var valizlerimizi almicaz ondan bi soriim dedim
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
su ve içecek vb. radyosyon olablr die almıolardı en sonsandwç bilmiom...
koy gitsin en fazla alıp atarlar giden iki sandviç ekmeği iki dilim peynir olur ama havaalanında iki sandviç bir su içiyim desen nerden baksan 20 liraya yakın gider.
eğer alcaksan yanına, kesin poşetle
Su falan almıyorlar dostum unut onu, girerken amsterdam uçağına içersin hepsini amsterdama inmeden öncede uçakta bol bol su içersin ki havalimanında bayma diyekaç saat kalcan amsterdamda, sandviçlere bişey demiyorlar istediğin kadar al ama sıvılar nedense batıyor heriflere, hayatımda bu kadar saçma bişey görmedim Duty Free alanında girince ordan aldığın suları uçağa alabiliyorsun, dellenmemek elde değil
llorando, de cara a la pared...
18 saat beklemem var bu sandwich 'leri streçlesem olur mu ? Evlerde kullanılan ince saydam olanlardan..
offf 18 saat çekilir mi ya, keşke sana transit vize verseler bence havalimanından başvur belki 35 euroya falan verirler de gider biraz nefes alırsın, abi ne diye alırsınız bu kadar uzun aktarmalı uçakları başka firma mı yok başka sefer mi yok çok farketmiyor ki biletler
KLM 'den toplu bilet aldı şirket .. Oyüzden herkes bekicek pek problem olmaz .. İnş veririler transit vize ..
işallah verirler en azından havalimanında harcıycan parayı gider dışarda harcarsın yer içer gezersin amsterdamda. Ne zaman gidiyorsun break? Ya bizimde vakit geliyor yavaş yavaş bende bu cumartesi gidiyorum bir arkadaşımla
bende klm ile uçucam galiba.el bagajına neler alınmıyor?şampuan ı bavula mı koyuyum?birde hazır çorba aldım kutu kutu sorun olurmu (bavuldalar)?klm nin sitesine baktım pek iyi açıklamamışlar
el bagajına yıyecek koy gerisini bavula koy bavula ne ıstersen koy. endıseleme hıc bırsey olmuyor ucak yolculugu en kolay ıs
Safinaz...
kilo eğer fazla olursa ne yapıyorlar?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks