Work and Travel
Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Sigara sorunu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Sigara sorunu

ya dostlar bi sorum olucak şimdi amerikada sigara çok pahalı burdan freeshopdan alsak diyoruz ama malum freeshop tarafına geçtimizde valşzlerimiz olmicak karton alsak nere koycaz yada burdan diilde ordan mı alınır bi tavsiye verebilicek olan var mı

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

kimse bilmiyor mu yahu

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

tek bi cvp bile mi gelmez sadece merak ettim kimse mi sigra kullanmıyor

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

yeni yasayla birlikte herkes yeşilci oldu.. sigara alacağına çikolata al
    şakası bir yana amerikanın mallborosu en hakiki oralarda var american tubacco
    Konu de_rastic tarafından (20-06-2008 Saat 05:18 AM ) değiştirilmiştir.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ben 3 kutu soktum. Ama amerikaya giriste Adam normalde izin vermiyoruz AMA gec dedi, bide cantami aradi daha sigara varmi diye.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadasım ben ıkı karton turkıyedeyken aldım we bavula koydum 2 kartonda freeshoptan alıp el cantamda getrdım ama daha pahallıya geldı malboro kartonu turkıyede 48 ytl yaklasık 38 dolar we gumruktede 28 dolar falandı sanırım ama suan burada malboronun kartonunu 29 dolara alıorum yanı cok bı fark yok aslında sadece burda bazı gunler sıgara gunu oluo o gunlerı kacırma derım ucuza alabılırsın we sonuc olarak amerıkan malborosu ıcersın turkıyedekı gıbı ızmırde uretılen sahte malboro deıl...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı zazake Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadasım ben ıkı karton turkıyedeyken aldım we bavula koydum 2 kartonda freeshoptan alıp el cantamda getrdım ama daha pahallıya geldı malboro kartonu turkıyede 48 ytl yaklasık 38 dolar we gumruktede 28 dolar falandı sanırım ama suan burada malboronun kartonunu 29 dolara alıorum yanı cok bı fark yok aslında sadece burda bazı gunler sıgara gunu oluo o gunlerı kacırma derım ucuza alabılırsın we sonuc olarak amerıkan malborosu ıcersın turkıyedekı gıbı ızmırde uretılen sahte malboro deıl...
    dostum ben bide michiganda sigara ucuz saniyodum kartonu burda 45 dolar falan hatta vergiyle 50$ i buluyo sen nerden aliyon sigarayi anlatta biz de bilelim merak ettim simdi

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkadasim bende freeshoptan al ben 2 karton aldim el cantamda hic sorun olmadi keske daha cok alsaydim dedim burda tek malbora 6 dolar bayilios parayi alabildin kadara al valisine kot ordan alip eyaletten eyalete deisio ama sansina pahali biyer denk gelirse bayilirsin parayii freeshop en iisi ininjede ucaktan nerey indiysen newyork mesela ordasn al newyorkta cogu eyalete gore daha ucuz

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

walla kardes ben vırgınıa da alıom malboroyu we suana kadar kartonu hep 29 dolara geldı malboro fabrıkası bu eyalette ve malboroda vırgınıa tutunu ıle yapılıo belkı o yuzden burda ucuzdur kardes ama new yorkta cok ucuz deıl arkadasla konustum paketı 7 dolar dedı walla eger hala gelmedıysen we gıtcegın yerde pahallıysa bence ıkı uc karton al bavuluna koy tturrkıye den freeshoptandA ıkı karton alma hakkın war ztn ama sıgara ıcmeyen bı arkadasın yanında warsa onada soyle kendı bıletının ustune sana ıkı karton da o alsın cunku bıletle alabılıosun free shoptaa..

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

-avrupa aktarman varsa sakın avrupadan marlboro alayım deme 40 euro marlboro nun kartonu.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)