arkadaslar ben abd den avrupa ülkeleri için vize alabilirmiyim yoksa bunu abd ye gitmeden türkiyeden mi yapmak gerekir eger maddi acıdan uygun olursam avrupadada biraz dolasmak istiyorum lütfen bildikleriniizi paylaşın.
teşekkürler...
arkadaslar ben abd den avrupa ülkeleri için vize alabilirmiyim yoksa bunu abd ye gitmeden türkiyeden mi yapmak gerekir eger maddi acıdan uygun olursam avrupadada biraz dolasmak istiyorum lütfen bildikleriniizi paylaşın.
teşekkürler...
benimde böyle bi düşüncem vardı araştrdm biraz abd den alabilrsn şengen vizesini ama biraz zor olmuomş ilk önce abd de türk başkonsolosluğuna gitmen gerek ve ordan baya bi işlem yapıp alabiliomşsn uğraşmaya değer diosan uğraş derim gayet güzel olur..
hımm anladım ya ciddi ciddi dusunuyorum ben bu olayı cunku son sınıfım zaten artık askerlık ıs hayatı felan bi daha fırsat bulamayabilirim diye düşünüyorum...
zaten dönüşüm italya aktarmalı italya ya vize alabilirsem yada başka bi yere artık neresi olursa dusunmedım daha
insallah bu vize işlemleri için cok para gitmiyodur![]()
Çok iyi yha valla güzel olur snn için .. Bne daha hazırlığım Alaska şle başladık inş kapanışı da güzel yaparıs ..![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Burada ne kadar gidiyorsa vizeler için oradada o kadar gidiyor, yani 60 Euro Schengen vize ücreti ödüyorsun sonra sağlık sigortası falan 20 euro bundan başka masrafın olmaz, sana tavsiyem vizeni fransa almanya yada ispanyadan alma, schengen e yeni üye olmuş ülkelerden yani Çek slovenya dan falan yal ya da isveç norveç vesaire onlara başvur onlar daha kolay verebilirler, ben ilk schengenimi isveçten aldım hesapta sadece 300 liram vardı bi de uçak rezervasyonum vardı o kadar hemen verdiler. gittim 1 ay gezdim dolaştım geldim. Sonrakilerde hep kolay oldu.
llorando, de cara a la pared...
İsveç harika bir yer yani bütün iskandinavyayı gezdim ben, bir ay birinin yanında kaldım internetten bulduğum birinin ordayken norveçe finlandiyaya danimarkaya gidiyordum haftasonları, isveç çok güzel Stockholm ama elbette pahalı normal diğer avrupa şehirleri gibi, tabi evde yersen sorun olmaz tek dert yemek yemek zaten bir çok şey bradan daha ucuz ben bir sürü giysi almıştım
llorando, de cara a la pared...
pardon ya tamam sorumu gerı aldım schengen vızesı konusuna baktımda öğrendim ordantesekkurler verdıgın bilgiler için....
Schengen İngiltere 'de geçmior dimi ? İngiltere için ayrı başvuru yapmamız lazım ..? Bide İngiltere vizesini aldıımız zaman Schengen olarakta kullanabilir miyiz ? Şuda var Schengen hangi ülkeden almışsanız ilk o ülkeye gitmek zorundasınız ..![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Bende şuan seninle aynı durumdayım Virginia da kalıyorum fakat finlandiya'ya gitmem lazım vizeyi D.C 'den alocam randevu almamıza gerek yokmuş konsolosluğa mail atmıştım cevap attılar. fakat benim anlamadığım elimdeki belgeler türkçe ben amerikadayım fin konsolosluğu nasıl anlayacak türkçe belgeleri .. ?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks