arkkadaslar su an da virginiadayim.otelim beni ssn olmadan calisamayacagimi soledi.acaba bu yasal yargi mektbunu nerden alabilirim
arkkadaslar su an da virginiadayim.otelim beni ssn olmadan calisamayacagimi soledi.acaba bu yasal yargi mektbunu nerden alabilirim
ssn olmadan çalışamayacağını söylemeleri mantıksız,ssn olmadan sana maaşını vermeyiz diolarsa olabilir..en yakın ssn bürosuna başwuru yapıp süreci başlatıcan dostum 2 3 hafta içinde gelio ssn ler
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..
Onu Yaptım Kardes Ordan Belgede Aldım Ama Yıne Aynı Seyı Soluyorlar...
Saçmalığa bak sponsorunla irtibatageçsen![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
yanlış bilgi vermeyim ama benim bildiğim kadarıyla ssn gelene kadar geçici bir belge alıyordun ama nerden...
hotel niye çalıştırmıyor ki her wat şirketinin sölediği bişi ssn gelene kadar 1-2 hafta maaş alamazsınız ama çalışırsınız
walla ben ise girdim ssn falan hicbisey istemedi is veren ama maasi ssn gelince alcam tabii
Beni Çekemeyenler,Anten Taksın
anlayamadım,giden herkes başwuruyor ve ssn in gelmesini bekliyor doal olarak o süredede çalışıyor.bence detaylı bi konuş eyer sonuç alamıyorsan sponsorunla bi bağlantıya geç
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..
öncelikle şunu belirtmek istiyorum senden istenen ne ?
SSN ( social security number )
SSC ( social security card )
öncelikle iş veren sana ssn olmadan çalıştırmam derse abd deki sponsor firman ile irtibat geçip durumu bildir onlar sana bir belge verip işe başlamanı sağlarlar
oda olmassa ( ki bence sponsor firma bir şekilde bu sorunu halleder )
sevis kaydını yaptırdıktan bir gün sonra ssc için sana en yakın social security office i bul oraya başvuru yap gerekli belgeleri ve en yakın ofis in adres telefon bilgilerini sponsordan yada net den öğrene bilirsin
3-4 gün içinde social security office e gidip ssn yi yani sosyal güvenlik numaranı öğrenebilirsin eğer ordaki görevliye durumunu anlatırsan başvuru sırasında senin lehine olur gelelim SSC e social security card ın sana gelmesi 3-4 haftayı bulur ama o zamana kadar ssn senin işini görecektir
eğer biraz olsun yardımcı olabildiysem ne mutlu![]()
ya spponsor firmanın sitesinden dear employer leterr indirip employerına göstercen ..o senin haklarını bildiriyo...eger yine işverenin kabul etmesse sponsor firmanı arıyacan onlar halletcek..
karde4s tesekkur ederim sagol...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks