ice delivery man diye bir iş onerdiler bana kabul etme etmeme konusunda kararsizim bu iş hakkindda bilgisi olan arkadaşlarin yardimina ihtiyacim var ?
ice delivery man diye bir iş onerdiler bana kabul etme etmeme konusunda kararsizim bu iş hakkindda bilgisi olan arkadaşlarin yardimina ihtiyacim var ?
ağır iş gibi gözüküyo sanırım yapay buz taşicaksın yazlık yerlerde oluyo tr de o işler ama abd yi bilemiyorum
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..
Taksimde bu işi yapanları biliyorum,bizde buz alırdık çalıştığımız mekana,elemanlar elleriyle taşırdı kocaman buz kalıplarını ama sanırım amerikada bir araç ile taşırsın,okadar buzu elinle taşıyacağını sanmıyorum bu yüzden çok ağır olmaz.Ama mutlaka işin niteliklerinin yazdığı bir belge almış olmalısın.
buzlar poşet içinde kucuk torbalarda ama işin taniminı tam anlayamadim ehliyet falan istiyolar sinava girelcek a,b,c sinif ehliyet diyo. benim ehliyetim b sınıfı turkiyede ama ehliyetim sadece cuzdanda duruyo kullanmiyorum kamyon nasil kullancam beni asil dusunduren o
buzları kamyonla taşican tamam anlaşıldı:=)ama sonuçta kamyondan inip buzuda mekana taşırsın![]()
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..
işin tam olarak tanimi bu;
You will be assigned a position upon arrival based on the
needs of your employer at that time. You should be prepared to do any or
all of the following: assisting in the ice factory (making ice, factory
maintenance), driving ice trucks around the area, delivering ice to
locations. PLEASE NOTE: YOUR JOB OFFER IS CONTINGENT ON YOU GETTING AN
INTERNATIONAL DRIVER¹S LICENSE. MAKE SURE YOU BRING YOUR INTERNATIONAL
DRIVER¹S LICENSE WITH YOU! Please also bring your country driver¹s license
with the international one.
evet aynen buradaki gibi,küçük poşetler içinde buzları taşıyorsun mekanlara,sanırım kullanabilme vasfına göre göre atayacaklar araçları size,kamyon açıkçası bende emin değilim ama otomatik vitesli bir pick up ı kullanabilirsin gibime geliyor.Eğer hiç kullanmak istemiyorsan,çekiniyorsan hemen şirkete başvur derim,belki araç kullanmak zorunlu olabilir bu iş için.
iki kısımdan bahsetmiş biri fabrika içinde buz yapım aşamasında çalışma ve fabrika içi bakım diğeri ise taşıma işi,bunlardan en az birini yada hepsini yapman istenebilir buna hazırlıklı olmalısın.
Konu taltrap tarafından (10-06-2008 Saat 11:07 PM ) değiştirilmiştir.
arkadaşım öncelikle saat ücreti bildiğüim kadarıyla yüksek hemde çok yüksek olan bir iş iyi kazanırsın ama kas gücüne dayalı bir iş yüzlerce kilo buz indirip kaldırıyosun bütün gün ama orda yazandan anladığımkadarıyla job offerın uluslararsı ehliyetin warsa geçerli olucak bizim ehliyet orada geçiyor ingilizce çaeviri olduğu için üstünde ama şirketine iyice sor onu kas gücüne dayanıklıysan güzel iş iyi para gecen s ene ocean cityde o işi yapan admları hatırlıyorum 2ye 5 zenci yarmalardı haberin olsun
dediğim gibi benim emin olmadigim kısım kamyon olayi kullanabilirmiyim? o sorun benim için taşima bi turlu olur 10 gun kaldi gitmeme ve şirket işi değiştirmesi ne kadar zaman alir offf yaaaa
zaten o yukarda copy paste yaptığın bölümde diyorki ; şu ilerden birini yapıcaksın buz üretiminde fabrikada çalışacaksın yada fabrika genel temizliğinde çalışacaksın yada bu z dağıtımı yapan kamyonu kullanacaksın yada buzları kamyondan taşıyacaksın dükkanlara indir bindir orda hele ocean cityde kullanmak çok kolay kamyon araba ne olursa belediye kamyonları ile ocean cityinin altını üstüne getirmiş biri olarak konuşuyorum fakat sorumluluk çok fazla birine çarptın bişi oldu maaşından keserler çok pis keserler
parasi normal duzeyde ilk haftalar 7.15 memnun kalirlarsa 8 dolar saati
ben herseyden geçtim artik arkadaşlar belli olsun bilet aliyim gidene kadar o dertteyim ben artik
açıkçası burada araba kullanmadığını söylüyorsun,ben 5 yıldır kullanıyorum ama cesaret edemem kocaman kamyonu kullanmaya
Ama şuda var orada genelde büyük araçlara mesela pick up lara yada jiplere truck denebiliyor boyutundan ötürü,bunu bir öğren derim,truck dedikleri şey tam olarak ne.Ama sen yinede şirkete belirt bu detayı.Ha birde eğer fabrikada çalışırsan 50 pound(sanırım 21kg) gibi ağırlıklarla uğraşacaksın.
ice şirketininin arabası bildiğin kamyon hatta tırı felanda war hatırladığım ama bence işi al git zaten o cean cityde genelde yüzde 60 ilk yerleştirildiği işte çalışmıyor sponsorun cetusa ysa korkma anne marie bişiler bulur sana uygun al git ocean citye çıkar kendinde bulursun saati 8 dolar o iş için çokkkk az bence kamyon işi değildir fabrikada t emizlik işi wericeklerdir
müco daha iyi bilir onu dinle derim![]()
web sayfasindan baktim kamyonlarin resmi var tr deki bayii kamyonlarina benziyolar uzunlu kısali değişiyor anlicaginiz buyuk bu kamyonlar
sen git arkadşım orda supontane takıl bakalım hayat ne getircek sana orda ocean cityde aç kalan olmaz-3. caddeden başla 87 e gelene kadar 5 iş bulursun help wantedlara baka baka ingilizcen warsa yoksada house keepin
cetusa değil sponsorum interexchange subattan beri iş bekliyom bu firmadan yolladiği diğer işler gibi bu da alakasiz
zaten hatayi başinda yapmiştim interexchange secmekle ama kamyon kullanma zorunlulugu yoksa ben bu işi seccem artik eksi dereceler calişmaya raziyim eger baktim olmucak ocean city goc ederim sea isle cityden
bi sn e bu bahsettiğin iş ocean cityde değilmiydi*
hayır sea isle city de new jerseyde hemen ocean city yaninda
ohoo öncelikle bizim bahsettiğimiz ocean city marylandeki senin dediğin NJ deki çok fark war aman dikkat et çok insan NJ ye gitcekken kendini buluo marylanddakinde NJ deki ocean city daha ufak NJ de ise iş konaklamasına bak konaklaması çok önemli sağlamıyorsa konaklama gitme hiç belli fiyat yoksa yani Nj de çok pahalı konaklamalar
ocean city demedim zaten ben sea isle city new jersey bu iş kalmayi sagliyorlar işe yakın 2 blok otede bir ev var 4 kişi kalincak haftalik 85 dolar
ok ozman işin olsun sen git bencede
daha ucak bileti işini halledemedim iş belli olmadan alamiyorum
ben herseyden vazgectim artik işmiş yermiş yapicam bir turlu ama kamyon nasil kullancam o kafama takiliyor benimm
Arkadaş ben de Sea Isle City'deki aynı işe geliyorum. Benim aracı şirketim CENET. Benim şirketten duyduğuma göre kamyonetlerde iki kişi olabilir ve biri kullanırken diğeri de teslimat yapabilir şeklinde oldu. Ama bu kesin bir bilgi değil. Şoförlük tecrübeni bilmiyorum gerekirse seni orada cesaretlendiririm. ;-) Ben şoförlük yapmak için gidiyorum zaten. Ayrıca teslimat da olursa hayır demeyiz. Gideceğimiz yer küçük bir yer ve trafik sıkıntısı olacağını sanmıyorum. Araçlar da çok büyük araçlar değil. Bizdeki ekmek dağıtıcı kamyonetler kadar. Ve işin çalışma saati fazla. Benim iş sözleşmemde 80 saate kadar çalışma yazıyor. Ve ikinci iş için iş verenin yorumu kısmında iş verenin yazdığı cümle aynen şu: "No time for second job.". Güzel para kazanılacak ve eğer dil pratiği yapmak istiyorsan da insanlarla bire bir diyalog halinde olabileceğin bir iş.
Konu ampuR tarafından (14-06-2008 Saat 01:54 PM ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks