arkadaşlar ben giderken bilgisayarımı götürmeyi düşünüyorum ancak kararsız kaldım, yolda çokmu yük olur acaba yada bi sorun çıkarırmı??
arkadaşlar ben giderken bilgisayarımı götürmeyi düşünüyorum ancak kararsız kaldım, yolda çokmu yük olur acaba yada bi sorun çıkarırmı??
gotur arkadasim gotur sorun filan cikar haberlesmek zorunda kalirsin birisiyle isinden memnun olmassin varsa gotur derim ama biraz fazla harclik alirsan kendine ordada bi laptop alabilirsin hemen
onur
bn de ya dönerken ya da yazın ortalarında alcam abdden laptopu![]()
götür bence ne olur ne olmaz paran kalmaz alamazsın falan en azından haberleşmeye para vermezsin kütüphane kütüphane dolaşmazsın
llorando, de cara a la pared...
yaw bende kararsız kaldım sımdı eger param olursa ben ordan bı ıkı laptop alıp burda satmayı dusunuyorum en azında su abd ısı ıcın harcadıgımı paranın bı bolumunu bu yolla cıkarabılırmıyım dıye dusundum kendı kendıme bu konuyla ılgılıde yorum yazarsanız sevınırım bu yuzden kararsız kaldım hanı donuste 3 tane laptop bu ne yaw tıcarete mı basladın demez mı adamlar bıde orada sorun olur gıbı gelıo bana saglam bı yere koymak lazım calınır malınır sımdı bıde onla ugras offf walla bılmıorum karar veremedımm hala....
ewt sanırım götürmek baya avantaj olacak, ancak arkadaşlar bence pc alıcaksanız ya hemen gidince alın yada ortalarda bi gün alın çünkü bi arkadaşım gecen yıl gelmeden aldı burda birsürü sorun çıkardı garantisi burda gecmediği içinde baya bi pahalıya patladı, yani en azından orda bi süre kullanırsanız çıkan sorunu orda halledersiniz![]()
getirin cok ise yarar orda isleriniz yolunda gitmeyebilir is aramak icin turkiyeyeyle diyaloga girmek icin bence varsa getirin laptopplari zaten her yerde wiress var kacak macak girersniz nete
onur
peki havaalanında yada uçakta şarj edebilirmiyim?? bataryası çok uzun süre gitmiyorda![]()
dusunmeye bile gerek yok tabi ki goturceksnin laptopun varsa kesinlikle gotur yararının ne kadar oldugunu onun değerini orda anlıycaksın.. kardeşim..
Ucakta havalimanında heryerde fis var, yeter ki uyumlu olsun. Ben amerika diye ingiltere fisi almısım heralde baya prblem cektim walmart da converter yok bikaç yere daha baktım yine bulamadım, adaptor var o da 56 dolardı bi tane uzatma kablosu bi de tornavida alıp ucunu soktum uzatma kablosunun, adaptore monte ettim rahatım su an. Hemen almayacaksanız yeni laptopunuzu, kesin getirin derim.
http://piqzelwars.deviantart.com
Open up your 3rd eye Black Helicopters in the sky NonPhixion
ben ilk gittiğimde laptoplu goturmustum.. bende goturmesemmi aceba diye dusunuyodum o zmnlar gittikten sorna ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım ..şimdi pc var manyak bişi lapatoptan sıkıldım bu tam hayvani bi makina ben duzdum butun parcalarını ve hepsi en kralları
ama giderken goturmeycem
bizde fazla laptop bol bulunur ailede 5 iş adamı var onalrın eski dediği laptop daha TR gelmeyen alettir ayarladım bi tane giderken goturecem
herkesede tavsiye ederim
ben de goturmedim turkiyeden ama gelince aldim hemen burdan cok gerekli oldugunu 1 haftalik surectte anladim...
kesınlıkle gotur arkadasım...
only GoD CaN JuDgE me!!!!!
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
LaNeT OlSuN İçiİmdeKi İnsAn SeVgİsine
nerede o eski saf temiz bir beklenti olmdan olan sevdalar aşklar,,,,ya mecnun olmuş küpeli ya leyla kaşar
kesinlikle laptop sart geldildikten hemen sonra aldim merak edersenz oz ve fiyatini da soylym 4 gb ram 1.86 x3100 1080 dolar ama indirimini yakaladm 870 dolar bestbuy dan aldim gercekten hesapli olabiliyor!!!
Eğer ciddi anlamda kullanacaksanız götürmenizi tavsiye ederim, yolda epey bir yük oluyor çünkü.
Özellikle de dönüşte... İyi karar verin derim.
CAMPUS Work And Travel
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Bence kesnlikle götür ben götürdüm bu yaz ve çok işime yaradı new yorkta JFKde sabahlarken iyi bi arkadaş oluyo=) üstelik wireless olan yerlerde de en iyi iletişim aracı...yük olmaz anlıycağın ama tek sorun havalanlarında geçiş yaparken her seferinde çantadan çıkar bilgisayarı aç kısmı yorucu oluyo ama değer...
Amerika 'da yine iyiydi . Dönüşte İstanbul 'dan Antalya 'ya uçağa gidiyordum bırakın laptopu çıkarmayı kadın bide makinayı atırdı microsoft corparation yazısını görünce tmm dedi kapatabilirsin .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
bence kesinlikle goturun..her turlu isinizde yardimci oluicak size
elinizin altinda bulunsun
S-pectacular
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks