radiskull tanısalım aynı aktarmalardayız ve ben asırı gergınım destege ıhtıyacım var![]()
radiskull tanısalım aynı aktarmalardayız ve ben asırı gergınım destege ıhtıyacım var![]()
relax relax derin bi nefes alll![]()
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..
olamıyorum gercekten cok fazla sorun yasadım son donemde.karsılıcaklardı bızı vazgectıler bulgarıstana gıttıgımdede karsılıcaz demıslerdı ordada bıraktılar ortadaaynı seylerı yasamaktan korkuyorum..
bulgarıstanda ıkı sene işletme muhendıslıgı okudum varna teknık unıversıtesınde.sonra bıraktım.
yanı bıtırmeden dondum :P
neen bıtrmedınkı varnam guzeldr bn yabnde shumenlıyım muhakkak duymussundur
![]()
duydum gıttımde.bulgarıstanda fırsat buldukca gezdım.evet varna harıka ama o cerno more casınosu bıtırdı benıo yuzden burdayım işte
keske bu senede gıdebılseydım bg ye canımı cektırdın sımdıpahalıdır gercı varna da casıno fılan bılmem bn
keske btrseydın okulu ya
benım ev arkadasım bulgarıstanlı onunla evde bulgarca konusuyorum oda amerıka yolcusu.onumuzdekı sene ara tatılde varnada olcaz onunla..gel sende![]()
bakalım kısmet o ara tatılde bıtırme odevımı yapmak zorundayım ama bakarsın cıkar gelırım nede olsa vıze derdı yok atla otobuse gel sızın bulgarca superdır sımdı bn bı sokemedım o dılı zaten![]()
derdımızı anlatcak kadar bılıoruzumarım gelırsın eglenırız..
bak şimdiiii aklıma dusurdun bu ısı amabakalım konusuruz bu ısı yıne gercı bn gıdıom artık usaya ama seney olmezsek burda olursan konusuruz msn de alıp veremıoz ısın kotu tarafı
![]()
evet ama facebookten bakabılırsın bana orda yazıyo mail adresımxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxgorusmek uzere..
Konu Fiorex tarafından (06-06-2008 Saat 09:57 PM ) değiştirilmiştir.
ok aslı memnun oldum bn fikret kib
sende fıkret gorusmek uzere..
aslı bakıom fcebooktan ama bulamdım nıckını
bizim okulun mevcudu artıyor bakıyorumdasanırım benim bilmediğim baya kişi amerika yolcusu bu yaz.
Asl umarım işletme mühendisliğini bırakıp burda işletme okumuyorsun![]()
hele sukur geldım aslıvalla sımdı gordum bu arada nıckımde guzel olmus konu baslıgı
yazdım cvp msjına umarım gorusun
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks