HAKLISIN ALIRIM AMA ŞİMDİ 40 DOLARA HAH İYİMİŞ FALAN DEDİM...OZAMANA FAZLA PARAM YOK FALAN DİYECEĞİM,,,
Şimdi almak isteyen baskalrıda var o yüzden,, zaten satamazsa eve bırakacak yada arkadasına verecek ama,, bu kezde istediğin zaman binemeyeceksinn ...
bakalımm 2-3 gün sonra alırmmm benn arabamıı!!
Ya arkadaslar buarada bu konuya girmişken kültür soku falan bahanede,, beni en cok soka sokan su oldu...
Adamların HighWaylerdinde bisiklet yolu var...ve gerek anayollarda ve gereksede evinizin onunden gecen yollarda bisikletli yada yaya gordukleri anda yavaslıyorlar,, serit değiştiriyorlar,, ve eger karsıdan karsıya gececekseniz yada gececek gibi yapıyorsanız yada oyle yolun ortasında bekliyorsanız bilee adamlar yavaslıyor,, siz yol hakkı veriyolar,, ...
bir sey daha anlatayım,, benim çalıştığım mc donaldsta arabayada servis var ve bazıları park yerinde durupta restorana giriyor orda yiyorlar falan...arabaya servis tarafına giren arabalarda pary yerinden geçiyorlar....eğer pary yerinden gecen arabalardan birisi,, parktan cıkmaya calısan birini görünce nerdeyse 20 metre geride durup bekliyor cıkmasını sonra devam ediyor....
yanii nedemek istediğimi anladınız aslında,, bu yüzden daha uzatmayayım..
son olarakta pek bir alakası yok ama,, dün evin onundeyken sivrisinekler için ilaç yapan bir arac geçiyordu, beni görünce ilacı kesti 30 metre oteden, sonra evi gecince tekrar devam...ayrıca gecerken bir de selam veriyorlar burda herkes,, sizi tanısın tanımasın,,, süreklii sorry,, hii, goodmorning,,,.....bütün mahalleyle kankiyiz sankiii

Bookmarks