Work and Travel
Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: marriot-AZ

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart marriot-AZ

Merhabalar,
    Ben İstanbul dan work and travel programına katılıyorum.Şirketimin sunduğu işlerden ARIZONA-PHOENIX de marriot oteldeki işi seçtim.Araştırdığı kadarıyla çok sıcak bie yermiş Arizona.Bazı forumlarda okudum yazın 50 derece oluyomuş.Arizonaya giden arkadaşlar varsa yorumlarını rica ediyorum.Vazgeçme noktasına geldik.İşin ayrıntıları 8$+tip (tip ortalama haftada 50-200 arası değişiyo).Konaklamada 1-4 mil arası ücreti 65-110 dolar araso haftada adma başı.(pozisyon banquet ert up attendant)

Şimdiden teşekkürler..
    SAYGILAR...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Merhaba,işin hayırlı olsun..Geçen sene ben Utahdaydım bir arkadasım Arizona phoenix deydi.Öncelikle banquet tip için iyi bir iş bunu bir turizm otelcilik öğrencisi olarak yazıyorum..Çalışma saatlerin farklı olabilir,akşamdan da banquet kurmaya başlayabilirsiniz onu dikkate al. Arizanoya gelince evet batı bölgesi ortaya yakın kısım çöl kısmı çok sıcak,sokaklarda kimse yoktur gittiğinde şaşırma GTA oyunu gibi gelmişti ilk önce bana oyunda ki arabalar filan var meksikalılar çok..Genelde onlarla çalışacaksın zaten.Onun dışında söylenecek çok bir şey yok bence.Aslında o bölge dediğim gibi utah-arizona kısmen nevada (vegas hariç) o kısımlar para biriktirilebilcek,diğer güney bölgelere nazaran daha az ispanyol asıllıların olduğu,daha çok beyaz amerikalının (native american diye adlandırdıkları) amerikalıların olduğu bir bölge.Şimdiden kolay gelsin umarım istediğin gibi bir yaz olur..Bir de o bölgeye yakın GRAND CANYON var giriş 20dolar mı ne hatırlamıyorum, fırsatın olursa oraya ve las vegasa gitmeni öneririm..Ben de nevada da olacağım ,iyi şanslar

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

çokmu sıcak:S

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

evet hem de çok,ama ben hava alanı içinde çalıştığım için çok sıcak gelmemişti.Ama evinizi havuzlu bulmamınızı öneririm buna çok ihtiyacın olacak

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks