.................................
.................................
Konu barasorlu tarafından (08-12-2018 Saat 04:31 PM ) değiştirilmiştir.
wala dostum denilene göre ediyolarmış aya flanda dikkat ama o kadarını bilemiyorum tabi seninki gün hesabı gibi olcak nerdeyse![]()
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..
evt ediyolar...taviz vermiyolar bu konuda bence giremezsin..
en iyisi sahte kimlik![]()
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
1987 ekim dogumluyum, o yuzden bi yolunu bulmam lazim![]()
Şirket Seçim Yönergesi
wala hocam baya detaylı bakıolarmış sahte kimliği bodyguardlara yutturuyomuşsunda polis kontrole geldimi işte o zmn patlıyomuşsunki böle paso dolaşıolarmış her gece 2 kere flan.geçen sene gidenler öle demişti tabi ne kadar doru bilemiom
barasorlu dostum yaşa dikkat ediyolar.senın orda alkol kullanman ve alkolu biryere gitmen yasak.hatta kaldıgın ewde bile alkol alsan ew arkadaşlarında suçlu duruma dusuyor ve sınır dışı edılıyomusun oryantasyonda anlatılanlara göre.fakat ev da sakın oldugunuz surece kım bılcek içtiğinizi![]()
adabıyla iceriz bizde cnm
hem nolcak 1-2 aydan yaaa
olmadı kapıdaki polise 1 kutu malboro atarım burda gecen bi yontem :-)))))
burdaki poliste ordaki kadar kazansa malboro ya tav olmaz ama işte napcan bu da bizim ülke..adabınla ewde içersin hocam sen gerisi önemli diil amerikan gençlii sanki yeşilaycı
![]()
ya su ev partilerinden olsa amenna da babos hadi isimiz dustu grup gidiyoz kapıda mı beklicez yaa
olmaz ben sabahtan gider ayarlarım adamları :-)))
ya ben gecen gittiğimde 19 yasındaydım 2006 da. barda bile içki içtimnasılmı. arkadasın kimliğini almıstım onunla girdim yutturdum heriflere
bi kac sefer yapmıstık oyle.
sadece dogum tarihine bakıyolar resme falan pek dikkat etmiyolar.zaten baksada anlamıyolar. hani biz deriz ya şu asyalılarun hepsi birbirine benziyo, yada su zencilerin hepsi birbirine benziyo. onlar da bizi ayırt edemiyolar. tavsiye ederim
![]()
bizimde neyimiz benzio ya element uyduruolar resmen![]()
ya işte onlarda kendileri için oyle soylerler ona bakarsan.. valla benim bi arkadsım cluba girerken ( clubta kimlik kontrolu cok sıkıdır.) bile kendisine hiç benzemeyen bi baskasının kimliğiyle girdi. sormuslar bu sen deilsin diye arkadas demiş bu foto cok eski falan demiş yutturmus yani. kendisine benzeyen biri olsa tamam dicem ama hiç benzemiyodu![]()
bunlar tam keko o zaman ya banada bodyguardlara kolay yutturuyosun ama polis kontrole geldimi baya bi inceliyo anlıo bi arkadaşıda mahkemeye flan çıkarttılar bidaha yapma diip yolladılar flan demişlerdi ama belkide kontrol denk gelmiştir onlara weya uyuz bi polis![]()
texas chainsaw massacre olmasın diye oranın polisler çok tedbiylidir:P![]()
abi kim ned erse desin ben kosemde piyezlenirim
Hatta onlara kah giderim medreseye ders okurum hak icin kah giderim meyhaneye gunah benim kimene ahhh
Haydar Haydar
derim de ing biraz zor derim :-)))
Açıkcası bu 21 yaş meselesi benim için sorun olmaktan yıllar önce çıktı.Fakat meseleyi o kadar ince bir şekilde irdelemişsiniz ki kendime şu soruyu sormadan edemedim:"Acaba içki içmeyerek sahip olduğum hakkı boşa mı harcıyorum?"
![]()
aa olmadı hocam o..bende 21 i bitireli 5 6 ay oluo sorun olmicak ama şindi burda görüosn zor durumda arkadaşlar war sen ziyan ediosn yakışıyomu
![]()
macgyver kanka sen hakknı bana devret yaa oomuyo mu :-)))
hehehe
Enflasyonun yüksek olduğu zamanlarda elinizde Türk parası olur da onu öylece bekletirsiniz o da günden güne değer kaybeder ya kendimi o para gibi hissetmeye başladım nedense...
Amerika'da çalışma arkadaşlarıma zamanında az sigara almadım -onların yaşı tutmuyordu
ben orda bi kac eleman ayarlrım yaa olmadı napak o deil sirket de fre beer felan bisler yazmıs 21 over gerekiyo sirketi halletmek laızm gider patrona 2 ayak cekerim annemle gec yazdırmıs felan diye :-))
intrax'in bana verdiyi kimlik karti umarim gecerli discolarda,uzerinde 1/31/1987 yaziyor![]()
Şirket Seçim Yönergesi
size tavsiyem arkadasiniz dahi olsa icki almayin 21 yas altina yoksa alana icenden fazla ceza var haberiniz olsun icmeyin en iyisi
marketlerden alırken tarih önemli, çünkü kasiyer abla direkt alete yazmıştı tarihi ve 3 ay yüzünden alamamıştıkama daha küçük yerlerde sorun olmuyor, zaten wat öğrencilerinin büyük çoğunluğu tek tip türk olarak sakallı oldukları için pek sormuyorlar....
barlarda ise yıl önemli, gecen yıl hiçbir sorun yaşamamıştım bar konusunda...
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
her alkollu mekana girememek soz konusu degil.Yasin turmuyorsa elinin ustune bi smile cizip alanlarda var.Tabi alkol vermiyorlar sana icerde![]()
Did u see the lights,as they fell all around u?Did u hear the music,Serenade from the stars?
ulem ozgurluk ulksi oolcak bea :-))
valla ben de 87/ekim doğumluyum naapcaz bilmyorum![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks