arkdslar hafta ici 2 gun izinliymisim.bu 2 gunde hangi tur isler bulup calisilabilir.ama izin gunleri ptzs crs olabilir sali persmbe olabilir degiskenlik gosteriyor.bu durumda olup is bulan arkadas lar yardimlariniizi bekliyorum.![]()
arkdslar hafta ici 2 gun izinliymisim.bu 2 gunde hangi tur isler bulup calisilabilir.ama izin gunleri ptzs crs olabilir sali persmbe olabilir degiskenlik gosteriyor.bu durumda olup is bulan arkadas lar yardimlariniizi bekliyorum.![]()
sercan bu off işi bende de 2 gun olur o zaman ha nerden ogrendın 2 olcagını zaten kac para alıcaz kı bıde 2 gun off vermısler:S saatlik ucretın ne kadar olcak senın
saatlik ucret ilk 100 saat 7 dolar 100 saatten sonra 7.50 dolar.ben daha cok sey ogrendim.anlatirim sana
ya ben zaten job fairde farketmistim bole olacagini.Adamlar yurt capinda 75 kisi alicaz dediler.Benim katildigim job fairde doldurdular onu heralde :S Bu gidisle bize baya bi off verirler dha :S
Did u see the lights,as they fell all around u?Did u hear the music,Serenade from the stars?
ubi yurt capında 75 kişimi bızım sırketten orya 60 kusur kısı gıdıcek zatenorda bayagı kalabalık olucaz walla
en başından over time arayan arkadaşlar yavaş yavaş işi kavrıyorlar. off günler değişkenlik gösterenlerin düzenli bir ikinci işi olmaz. günlük yapılabilecek iş bulurlarsa çalışırlar o da belki. baya bir aramak lazım "abi işçi lazım mı, işçi lazım mı? her işi yaparım abi"
admin (at) turkishwat.net
yaw bizim sirketten de her pozisyona 75 kisi alicaklardi turkiyeden.2.is kesin sart ve bu offlarida degerlendirmek lazim.
bu yaz turklere kapatmislar heralda sfga yi :S
Did u see the lights,as they fell all around u?Did u hear the music,Serenade from the stars?
bencede ole ubi))
ya bu wat isleri dandik valla orada daha iyi saglam bi is bulursaniz ayrilin isinizidenyok vizeniz iptal olur yok program iptal olur inanmayin
onur
burdan satılacak bişiler götürsen ufak ufak onlar orda satılır mı ki??
öyle olsa sen 2.işi bulana kadar seni idare eder. 2 hafta sonra ssn gelir rahat rahat ek işini bulursun..
![]()
gittim; gezdim; gordum....
![]()
Konu biraz eski ama, ilgili olarak bir şey aklıma takıldı arkadaşlar..
Bizim ayarlamış olduğumuz iş yerinde SSN gelene kadar bu numara olmadan çalışabiliyoruz anladığım kadarıyla.
Fakat 2. işe girmek istersek, illede bu numara gerekiyor sanırım ve bu numara olmadan 2.işe girmemiz zor gibi...
off gününde yapılabilecek en güzel iş:kendinize vakit ayırmak![]()
aynen öyle..
"Happiness Only Real When Shared"
Electricity Paralyses..!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks