şimdi şöyle bi durum var;
okulum 1 sene uzadı normalde 4.sınıf olmuş ve okulu bitirmiş olmam gereki,yordu bu sene ..
ancak uzattığımdan dolayı seney mezun olacağım.
sorarlar mı sorarlarsa bunu vizede nasıl anlatmalıyım gerekçe felan yani?
şimdi şöyle bi durum var;
okulum 1 sene uzadı normalde 4.sınıf olmuş ve okulu bitirmiş olmam gereki,yordu bu sene ..
ancak uzattığımdan dolayı seney mezun olacağım.
sorarlar mı sorarlarsa bunu vizede nasıl anlatmalıyım gerekçe felan yani?
dogruları soyle samimi ol vizeyi alırsın hocam dert etme!
gecen sene 5.sınıftaki arkadasım aldı.yanı 2 sene uzattıgı halde aldı.suan orda cocuk!
demekki neymis okulu uzatanlara vize vermemeleri gerekiyormus :P
Did u see the lights,as they fell all around u?Did u hear the music,Serenade from the stars?
bence okulu uzatanlara diil giresunlulara
giresunluydu cocuk!
Hiç takma kafana bende 4. sınıf gözüküyorum ama 3.cü sınıftayım.
Görüşmede farklı aralıklarla 3 kez whats your class dedi her seferinde third dedim ama elindeki evraklarda 4 görünüyorum ve hiç sorun çıkmadı eğer sorarsada geçen sene finallerde hastaydım dersin problem çıkmaz.
gecen sene turkiyeye donecegim son hafta 2 elemanla tanismistim.Ozbektiler.Adamlarla biras muhabbet edince kacak oldugunu bizim gibi watla geldiklerini solediler filan.Ben diyordum olmaz ben illegal hayatta kalmam burda diye.Giderken birinin altinda bmw 520 digerinde gmc truck gorunce aklimda soru isareti kalmadi degil hani![]()
Did u see the lights,as they fell all around u?Did u hear the music,Serenade from the stars?
gümüşhane giresun rize yani doğu karadenizli olup da ucu amerikaya dokunmayan tek kişi yoktur diye iddia ediyorum. illaki bi akrabası amerikada. amerikadaki türklerin %95i karadenizli şeklinde gayri ciddi ama gerçeğe yakın bi istatistik çıkarabilirim
admin (at) turkishwat.net
illlegal kalmıosunki.dil okulundan I-20 yi alınca yasalsın.ama tr ye gelip gdemiosun.bende bu sene gdip gelmeyecek olanlardanım ama giresunlu diilim![]()
@lasthero şunu biraz daha açarmısın
ne biri consulate officer mi dedi :P
arkadaşlar konu sapmış biraz...neyse var mı peki benim durumuda olan arkadaş
traskriptimi aldım ama transkripte
1.1 --1.2
2.1 --2.2
3.1--
olmak üzere 5 dönem gözüküyor ama normalde 4.olmalıtdım bununa ilgili ne sorarlar
ve ort sadece en başta 2.01 olarak gözüküyor![]()
Çift dikiş olsun sağlam olsun diye esprili yaklaş biraz da gülümse.Adam halinden anlar benceBölümüm zaten bayağı zor diye de bağlarsın işi.Olmazsa olmaz zaten kısmet artık.
çift dikiş nasıl diyim double sewing?![]()
Onların bir deyimi vardır belki onu araştır bence
Olmadı "biz türkçede buna double sewing deriz" diyebilirsin.
aga kasma o kadar yamy departmant is really hard desen alirsin
![]()
mesajı yeni gördüm watken.konuyu biraz açarmısın demişsin;açayım,
ben transkripte 4. sınıf olarak gözüküyorum 2004 girişliyim ve "4. sınıftır" diye bariz bir ingilizce yazı var transkriptimde fakat ben onun 4. yılım olduğunu söyledim ve 1 senemin daha olduğunu söyledim ayrıca 3. sınıfta olduğumu belirttim.görüşmeci okay dedi ve başka konulardan bahsettik baba mesleği,nerde oturduğumuz gibi sonra bir daha sordu whats your class diye tekrar third class dedim ardında yine başka konulardan bahsetti nereye gidceksin falan dedi ve bir kere daha sordu whats your class diye third class dedim şaşırmış bir ifadeyle hani 3. soruşu adamın okay dedi attı ups kartını.
transkripti inceleyince onlar çözüyor olayı sen takma kafana.eğer neden kaldın sınıfta dersede dersin işte okul zor falan filan önemsemiyolar.sadece kullandığınız uslup ve mimiklerini düzgün olsun.
ben de okulu uzattım okulu uzatman senin dezavantajın değil avantajın gelecek sene Türkiye de bir işinin olduğunu gelmen gerektiğini gösteriyor. sadece sen bunu ispatla onlara zaten onlar daha çok not ortalaması ile ilgileniyorlar.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks