arkadaşlar 2 yıl üst üste wat a katılmış çeşitli eyaletlerde (çok şükür kendime değil) bir çok arkadşını hastanelere götürmüş birisi olarak bildiklerimi payalşıyorum
her sponsor kuruluşun anlaşmalı olduğu değişik sigorta firmaları war bunlarla ilgili size gelen mailleri okuyun sigorta kartlarınızı yanınıza alın
öncelikle ameirkada çok y üksek meblağlı özel sigortalar hariç hiç bir sigorta diş i ödemez ki 25 dolar gibi bir ücret ödeyerek 250000 dolar üst limitli bir sigorta yaptırdığınızın bilincinde olmanız mantık çerçevesinde çoğu soruyu cevaplıyacaktır. öncelikle her sigorta şirketinin anlaşmalı olduğu hasteneler bulunmakta bazı uygulamalarda gidip tedavi oluyorsunuz sigorta bilgilerinizi hastaneye veriyoesunuz onlar sigortadan tahsil ediyor anlaşamnız yoksa siz ödüyorsunuz sonra faturayı sigorta şirketine bir formla beraber gönderiyorsunuz size para gönderiyorlar uzuyo olay o yüzden internet sitelerinden basit bir araştırmayla çevrenizdeki anlaşmalı hastaneleri amerikadayken öğrenebilirsiniz acil bir durumda sponsor şirketin acil durum hattını arayarakda bilgi alabilirsiniz . zaten özeller hariç genelde sizden hastaneye acil bir durumla gittiğinizde ne sigorta ne para bir şey sormazlar orda yaparlar tedavinizi adreisnizi alırlar adınızı felan
sonra ewinize bir mektup gelir fatura içinde birde zarf parayı zarfa koyarsın yollarsın geri adrese yada çek keser koyarsın içine
yolamazsak ne olur?
ben yollamadım havalanında alırlar dediler kimse istemedi

ben trafik cezalarımıda ödemedim , havalanında alırlar dediler...
kimse istemedi yine
fakat baya bir ter döktüm 2. sene giderken vize görüşmesinde sorcakalrmı yada havalanında girerken isticeklermi faizli diye
siz ödemeye çalışın ödeyebildiklerinizi
ama tavsiyem yanınıza doğum kontrol hapları vede türkiyede ertesi gün hapı dediğimiz haplardan alın götürün
yoksa bir ertesi gün hapı almanın maliyeti (en kralı 50 ytl TRde) maryland eyaletinde reçete için doktor kontrolu hap dahil 360 dolar haberiniz olsun
Bookmarks