en sonunda vize goruşmem kesinleşti biraz geç kaldm gibi ama olsun =p uçak biletleri hafif kaççak gibi=) 14 maysta görüşmesi olan warmı? destek olalım birbirimize moral verelim=p inglizce muabbet edelim soru soralım =p
en sonunda vize goruşmem kesinleşti biraz geç kaldm gibi ama olsun =p uçak biletleri hafif kaççak gibi=) 14 maysta görüşmesi olan warmı? destek olalım birbirimize moral verelim=p inglizce muabbet edelim soru soralım =p
ozmoz ne sen ne yaptın ayarlayabildiler mi vize tarihini?
ben pzt-salı pasaportu halledecem inş
en geç ne zamana alabilriz acaba vize tarihini?
konsolosluk baya yoğun anlaşılan.benim pazartesi günü 7 mayısa alınabildi.3-4 günde bi hafta atmış...vize için biraz acele etmenizi öneririm...
benim ds 12 sinde geliomşş o yuzden bayaa bi geç kaldı benimki yaa
Ds gelmeden gircez sanırım yoksa baya bi geçkiriz...
Baris gözümüzü korkutma abi yaa..18 inde finaller var n eyaparız sonra ..
ds gelmeden giremiyosun.zaten vize randevusu alıyosun ve konsolosluk kontrol ediyo dsnin onaylanıp gönderilip gönderilmediğini.eğer ds formun hala gelmiyorsa vizen de onaylanmıyor...boşver abi takma geç olsun güç olmasın diyelim biz hayırlısıyla bi geçelim de...
@flamingo ne yaptın sen 14 mayısa mı gircen vizeye şimdi benim 16 mayıs olcak istanbul..
ne diyosun gelirmi DS lerimiz?Sen gidiş ve dönüş tarihi belirledin mi tam olarak ?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks