arkadaşlar meraba. ben amerikaya bi kac program cd si götürmeyi düşünüyorum. özellikle cad/cam programlarının cdlerini. ama bunlar yazılım korsanlığına girermi acaba. problem cıkarmı. bi bilginiz varmı.??
arkadaşlar meraba. ben amerikaya bi kac program cd si götürmeyi düşünüyorum. özellikle cad/cam programlarının cdlerini. ama bunlar yazılım korsanlığına girermi acaba. problem cıkarmı. bi bilginiz varmı.??
birşey olmaz![]()
bi bilgisi olan yokmu. daha once goturen kimse yokmu. amerikaya ilk korsan yazılmı benmi sokmuş olacam![]()
Gözünüzde fazla büyüttünüz bu gümrük olaylarını sanırım...
bişe olmaz. bi canta korsan cd ile gittim kimse hoop içinde ne var laaan demedi bana.![]()
ya ben sadece gümrükten geçirme meselesini sormuyorum. orda bilgisayarıma yükleyip kullanmayı dusunuyorum bu programları. burda korsan yazılımlar el altından surulup kullanılıyo. orda nasıl onu merak ediyorum. sonucta bu programların uretici firmalarının hemen hemen hepsi amerikan. ve sıkı bi denetim vardır diye dusunuyorum. yanılıyomuyum acaba:S
Hemde bayağı yanılıyorsun.
Programlardan önce yakalayacak bir sürü kaçak göçmen var. Takma sen kafana![]()
insallah dediğin gibidir![]()
Başta birşey olmaz dedim niye inanmıyosun arkadaşım.
Bintane adam tanıyorum yani herşeyi korsan, zaten bizmi bulduk zamanında napster, emule yada torrenti...
edit: Hayır yada şöylemi düşündünde korktun onu anlamadım cd'yi takınca camdan içeri swat ekibi girip seni sınırdışımı edicek sanıyosun, korkmayın bukadar orda adam öldürmediğiniz sürece ehehe
![]()
Konu Laorx tarafından (23-04-2008 Saat 03:02 PM ) değiştirilmiştir.
dostum. internet denen bişey var ip denen bişey var bulmak istedikten sonra anında bulurlar. ayrıca cok komik oldugunu da zannetmiyorum sorunun.ukalalıgın bi anlamı yok.
tama ozman götürme içine rahat etmiyıosa.
Müzik Cd si belki olabilir ama film cd si götürme bence. Çünkü abd de Türkiye de bulamayabilecegin bir sürü film var, ek olarak yeni filmleri cıktıgı gibi izleme sansin olucak. Bizim kaldıgımız yere yakın Network Video diye Cd kiralama servisi vardı, baska yerde de subelerini görmüstüm, sizin kalacagınız yerde de kesin bulursunuz bir tane. Diyecegim su ki Cd kiralamanın 3 günlük kirası 2$ mıydı neydi, ordan alın bol bolv izleyin. Hem İngilizcenizi gelistirmenize de yararı olucaktır diye düsünüyorum.
ee peki taşınabilir hdd 250 gb imin içine atarsam nolacak![]()
Time division multiplexing of fibre optic interferometric sensor
yakuza, bilgiler için tesekkur ettim. ama muzik yada film cd si goturmucem. catia ve ug gibi CAD/CAM progr. cdleri goturmek istiyorum.
neyse inş. problem olmaz![]()
orada orijinal işletim sistemlerini kullanmayanlara şahit olduğuma göre hiçbir yazılım sorun çıkarmaz
admin (at) turkishwat.net
adam tabii orda notebook alıcak aldıktan sonra 2. bi kevin mitnick vakasının baş kahramanı olucak.. :! fantazilere bak ^^
soru: DVD götürsek peki alırlıarmı içeri![]()
cevap:İlkin DVD nin RW mi yoksa sadece okunabilirmi olduğuna bakarlar eğr RW ise almazlar içeri Gümrükte kalır..![]()
kardeş para kazanmadığın sürece yani şirket olmadığın sürece eğitim programlarını kullanabilirsin dünyanın heryerinde laptop olunca hç karışamazlar korkma o konularda
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks