Arkadaslar,daha once icinizde starbucks'larda calisar varmi?
duydugum kadariyla cok rahat bi ismis,en az 8 dolar oduyorlar + bahsis.![]()
daha dolgun bilgisi olan varmi?
Arkadaslar,daha once icinizde starbucks'larda calisar varmi?
duydugum kadariyla cok rahat bi ismis,en az 8 dolar oduyorlar + bahsis.![]()
daha dolgun bilgisi olan varmi?
arkadaslar metropolitan dc area da starbucks isleri var.8 dolar oduyolar..
benim bilmek istedigim gercekten starbuckslarda tips olayi varmi?
bazilari evet bazilari unlu bi sirket oldugu icin tips almaga izin vermiyolar.
Starbucks konseptinde bir şirkette çalıştığım için şunu söyleyebilirimki Starbucks Türkiye şubelerinde tip yoktur.Çünkü self servis çalışırlar,ayrıca starbucksta tip veren birinide hiç görmedim.Ama güzel bir çalışma ortamı vardır çok yorucu değildir,özellikle barista pozisyonu.Yoğun bir yer olduğu için over time alma şansında olabilir.
sunu yazmislar.
Starting pay is $8.25 plus tips plus benefits (including medical dental and vision benefits, 401k, stock options, vacation time, 30% discount, free pound of coffee every week and more!
Açıkçası iş sözleşmesine bakmadan +tip olup olmadığını anlamak garanti değil çünkü şirketler bazen şişirebiliyorlar iş listeleriniama yazıyorsa büyük ihtimal doğrudur,dediğim gibi burada hiç görmedim tip.Ha bazı kodaman tipler self servis yerine elemanlardan hizmet isteyebilir,kasada tip bırakanlar olabilir bunlarda tip boxta toplanır ve elemanlara kademelerine göre dağıtılır.Fakat dediğim gibi Mcdonalds dan diğer fast food self servis işlerinden çok daha iyidir bana göre.Çalışma ortamı daha güzeldir,mutfakta çalışmak gibi bir derdin yoktur.Ayrıca çok güzel kahveler tatmakta cabası
![]()
sene düşündüğüm işler arasında çok güzel ve rahat oldugunu söylüyorlar...
eyalet olarak bir yer önerebilieck var mı
Time division multiplexing of fibre optic interferometric sensor
starbucks'ta isleri bulmak o kadarda zor degilmis, amerikada bi suru starbucks var her eyalette,sehirde.![]()
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
kim calisacak starbuckta ben onu anlamadim ?
Did u see the lights,as they fell all around u?Did u hear the music,Serenade from the stars?
Evet, Amerika'daki starbuckslarda tipbox'lar var.Gunun sonunda elemanlar aralarında bahşişi paylaşıyorlar. Amerika'da bahşiş bırakmanın adetten olduğunu zaten artık öğrenmişsinizdir.Bence iş hem temiz hem de parası iyi. İçimde kaldı orda çalışamamak. 5kişilik evde bir tek ben starbucksta çalışamamıştım!!
arkadaslar,hms host'taki starbucks'larda tipse izin yok.ben bi hafta calistim orda.
Şirket Seçim Yönergesi
hımm saolun
valla ben deneyecegim,ama california'daki hms hostlara![]()
Şirket Seçim Yönergesi
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks