arkadaşlar bi arkadşımın vize için çekildiği resimde hafif gülümseme var.
bu sorun olurmu daha önce böyle vize alan oldumu![]()
arkadaşlar bi arkadşımın vize için çekildiği resimde hafif gülümseme var.
bu sorun olurmu daha önce böyle vize alan oldumu![]()
shinoda'nın resmi gibi değilse sorun yok
![]()
Konu faruk tarafından (05-04-2008 Saat 05:35 PM ) değiştirilmiştir.
evet, abartı olmadıktan sonra sorun olmaz, en azından öyle bir kural yok
benim resmim de çok kötü, herşeyi göze almış terörist ifadesi var...
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
benim bi suçum yok, konsolosa sempatik görünmek için yapılmış birşey ama sırf bu fotodan red yedim dersem olayın tamamen senaryo olduğunu aklınızdan çıkarmayın.
Fazla abartı olmadıkça hafif gülümsemenin bir sorun olacağını sanmıyorum ama sen foto çektirirken fotoyu çeken kişinin seni uyarması gerekiyordu. Uyarmadığına göre fazla dikkat çeken bir durum yok ortada
admin (at) turkishwat.net
dişlerini cok cok fazla gostermedikce sorun olmuyor. gecen sene biraz daha gulsem sırıtacak bir resimle gittim sıkıntı olmadı.
Fotograf ceken adam anlatıyor eger bilgiliyse. mal gibi bakma demişti bana![]()
kulaklarinin da kesinlikle gorunmesi gerekiyor yoksa geri ceviriyorlar![]()
samimi, abartmadıkca hafif bi tebessümün nerde olursa olsun hiç bi yerde zararı dokunmaz..eğer içtenliği yansıtabiliyosanız![]()
benimki çok içtendi ama neyse
admin (at) turkishwat.net
Bence De Fazla Bi Gülümseme Yoksa Ortada Bi Sorun Teşkil Edeceğini Sanmıyorum ...
ben öcü görmüş gibi bakıyorum))
eee ezgi anlat biraz naptın ne sordular. Bi de bu yaz aynı yerde çalışcaz sanırım hangi şirketle gidiyosun![]()
yok yok dişler görünmü abartı da yok.neyse söyleyim bari çekilmesin bi resim dahbu arada teşekkürler
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks