Merhaba arkadaslar 8 mayısta vızemı aldım. Aklinda soru isareti olanlara bir nebze yardimci olabilmek icin yasadiklarimi anlatim.

Randevum saat 09:00 daydi ben 08:30 da iceri girdim . Saat 8 den itibaren iceri almaya basladilar.

Sonra iceri girmeden kapida gorevliler goz ucuyla evraklara baktilar ustumuzde elektronik varmi yokmu diye baktilar.

Sonra iceri girmek icin koridor gibi yere girdik ama hala disarisi sadece ustu kapali . Orada adam ismimizi kontrol ediyo listede varmi yokmu diye , sonra pasaportumuza bakip bize bakiyolar ondan sonra kilitli kapi var otomatik acilinca giriyoruz. Orada kemer falan cikartip ariyolar .

Sonra iceri giriyoruz asansorun yaninda gorevliler var onlar bizim evraklari kontrol edip bir siraya koyuyolar. Orayida gectikten sonra asansorle vize alicagimiz yere geciyoruz oradada bi evrak kontrolu sonra vize sira numarasi. Numaram geldikten sonra vezne gibi sekli olan yerde iki konusma evraklari teslim etme sonra parmak izi icin yine ayni numarayla bekliyosunuz parmak izi verdikten sonra birdaha ayni numarayla bekliyosunuz sonra sizi cagiriyolar

bana sorduklari sorular nereye gideceksin niye gideceksin napicaksin yuzmeyi sana kim ogretti universitende ne okuyosun universiten nerede bu kadar sonra vizemi verdi.

Gercekten ingilizcem hicte yeterli bir seviyede degil cunku grammer neredeyse hic bilmiyorum . Bu yuzden kisa cevaplar kurdum ve adamla gorusmem toplam 2 dakika surdu vizeyi aldim