Arkadaşlar şirketim uçak biletini iş başlama tarihinden 1 ay önce almam gerektigini söyledi.Böyle bir şey var mı?Şirket beni mi yiyor?![]()
Arkadaşlar şirketim uçak biletini iş başlama tarihinden 1 ay önce almam gerektigini söyledi.Böyle bir şey var mı?Şirket beni mi yiyor?![]()
ben direk söyleyeyim yok öyle bişey benim bildiğim istersen aylar öncesinden alabilirsin iptal edilebilir olarak
olmasına olur tabi ama uçak bileti fiyatları baya artar yani ne kadar erken alırsan o kadar ucuza alırsın
Sirket ne gerekceyle oyle soyledi,isin iptal olma olasiligi mi varmis? Ben direkt dava acarim oyle bisey olursa![]()
İşi kendim buldum iptal olmaz herhalde.
Bir sirket bunu nasil soyler , bir danisman nasil soyler ozellikle anlayamiyorum. Ikinci vize gorusmesine haziranda gidip , 1 hafta icinde vizesini ve biletini alip , Amerika ya giden kac ogrenci oldu bu forumda.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Kendi anlaşmalı şirketlerinden bilet satmaya çalışıyorlar anlaşılan
bunu yapmaya calistiklari kesin de , bunu baska sekilde denemeli danisman. Bu kadar kotu bir sekilde bilet pazarlamasi da gormedim. O zaman insan der , senin daha once soylediklerinde mi yalandi ?
Bunları ogrendıgım ıyı oldu ama su kopruyu bır gecelım hele
Herseyi gectim ben staja giderken , gidisimden 15 gun once almistim biletimi. Wata giderken bir arkadasim haziran 15 de vizeye girmis ve o gun biletni almisti. 20 haziranda sanirim ucaga bnmisti. Gibi bircok ornegi var , forumdaki gecmis konulari da okursan 2. kez vize gorusmesine grienleri ya da haziranda gorusmeye gidenleri , ornekler cogalacaktir. Bu arada bizden de fiyat almani oneririm eger esnek bilet ariyorsan. Sirketinden daha ucuz sunacagimiza eminim.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks