Arkadaşlar merhabalar
Geçen sene çalıştığım iş yerinde tekrar çalışmak istiyorum ama şirket bu işin zor olacağını söyledi. Bir sürü belge göndermeleri gerekiyormuş ve onlarda genelde ilgilenmiyolarmış. Acaba var mı self giden bir arkadaş?
Arkadaşlar merhabalar
Geçen sene çalıştığım iş yerinde tekrar çalışmak istiyorum ama şirket bu işin zor olacağını söyledi. Bir sürü belge göndermeleri gerekiyormuş ve onlarda genelde ilgilenmiyolarmış. Acaba var mı self giden bir arkadaş?
self gitmek zor degil , is bulmak zor. Eger self isin ve konaklaman hazirsa hic de zor degil. Sirket icin ekstra hicbir yuku de yoktur. Bunu soyleyen bir sirket olursa da YALAN soyler.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
şirket için değil de işverenin uğraşması gereken belgeler varmış onlarda uğraşmıyolar dedi şirket ben yinede deniyecem şansımı mail attım işverene bekliyorum şimdilik![]()
ugrasmiyor dedigi belge 1 sayfalik job offer. Orada sirket bilgilerini , senin adini , isin pozisyonunu saatlik ucretini yazacak. Eger konaklama sagliyorsa onun detaylarini saglamiyorsa ona da tek kelime ile NO diyip imzalayacak. Hepsi 2 dakika surer yaniBunu sana soyleyen sirketi salla sen kayit olmadiysan eger.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
o zaman daha fazla para kazanmak için söylediği yalanlardan birisikayıt olmadım ama mecburen oraya kayıt olucam çünkü konaklama imkanıda sağlıyor her iki türlüde. oraya gidip bir de konaklama yeri aramak istemiyorum
Şirket aşırı saçmalamış bence dediğin gibi para kazanmak için söylenmiş bir yalan direk
2011 Virginia Beach Housekeeping - 2012 Virginia Beach Bike Rental Attendent and Scooper-2015 Virginia Beach (inş) Scooper
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks