Work and Travel
Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 11 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Wat hakkında sorularım var

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Exclamation Wat hakkında sorularım var

Merhaba arkadaslar ben bu programa ilk defa katilacagim. Ocak bitmeden bu isi bitirip halletmek istiyorum. Bir kac firmayla gorustum yanliz yuzlerce firma var hangisi ile anlasabilecegime karar veremiyorum. Hepsinin uc asagi bes yukari fiyatlari ayni. Firmalarla konusurken anlasirken neyine gore karar vermeliyim. Ne diye onlari secmeliyim ne tur + larina dikkat etmeliyim. Kisacasi bir firma ile anlasirken onun hangi ozelliklerine bakmaliyim ?

Ikinci sorum gecmi kaldim bu is icin artik ?

Birde biliyorum forumda firma tavsiyesi falan yasak ozelden gittiginiz firmalari guvendiginiz firmalari yazabilirmisiniz istanbulda ikamet ediyorum.

Forumda ne kadar yasak olsada sonucta hic bilmedigim bir yere gidecegim ve birsey olsa arkami yasliyacagim bir firma olmasi lazim. Bunun icin insan yorumlari benim icin onemli bu yuzden ozelden tavsiyelerinizi bekliyorum.

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı theofflineman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaslar ben bu programa ilk defa katilacagim. Ocak bitmeden bu isi bitirip halletmek istiyorum. Bir kac firmayla gorustum yanliz yuzlerce firma var hangisi ile anlasabilecegime karar veremiyorum. Hepsinin uc asagi bes yukari fiyatlari ayni. Firmalarla konusurken anlasirken neyine gore karar vermeliyim. Ne diye onlari secmeliyim ne tur + larina dikkat etmeliyim. Kisacasi bir firma ile anlasirken onun hangi ozelliklerine bakmaliyim ?

Birde biliyorum forumda firma tavsiyesi falan yasak ozelden gittiginiz firmalari guvendiginiz firmalari yazabilirmisiniz istanbulda ikamet ediyorum.

Forumda ne kadar yasak olsada sonucta hic bilmedigim bir yere gidecegim ve birsey olsa arkami yasliyacagim bir firma olmasi lazim. Bunun icin insan yorumlari benim icin onemli bu yuzden ozelden tavsiyelerinizi bekliyorum.
    Öncelikle hayırlı olsun. Ocak ayı içinde işlerini halledebilirsen çok geç kalmış sayılmazsın. Şirketlerle ilgili bir şey demek pek mümkün değil.Şirket seçiminde Amerika sponsorunun iyi olması lazım, şirketin sunduğu işlerin iyi olması lazım. Bu konuda da önceki katılanların tecrübelerinden faydalanmakta yarar var.Forumda şirket seçimiyle ilgili başlıkları okursan bilgi edinebilirsin. Ona göre de iş seçimiyle ilgili fikrin olur.Genelde iş seçimi senin yapmak istediğin şeye de bağlı.kimi Housekeeper'ı iyi iş olarak görüyorken kimine göre de garsonluk daha iyi.İşe karar verirken saatlik ücret, overtime fırsatı, lokasyon gibi şeylere dikkat etmek lazım. Şirket seçtikten sonra onların önereceği işlere göre daha ayrıntılı fikir verebiliriz. Yukardada dediğim gibi şirket seçimiyle ilgili başlıkları okursan ve şirketlerle birebir görüşme yaparsan daha iyi karar verebilirsin.
    ""Let the game begin""

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

benim tavsyem de tamamen is uzerine. Bak kiin elinde hangi isler var tek tek sor. Ellerindeki isleri incele ve begendigin isi soyle bir tane de yedekte bir is begen. ben bu isi istiyorum ve bunun icin kaydoluyorum de. Kabul ediyorlarsa devam et yoksa baska sirkete git. Sna isleri gostermiyorlarsa veya bu is icin kesin bisey soyleyemeyiz derlerse de salla. O Is icin seni isverenle gorsturme garantisi versinler. Bir de fiyat da onemli bence 1900 ve ustu fiyatlar bu sene icin oldukca yuksek . 1700-1850 araliginda olmali. 1850 fiyatini veren sirket de oldukca saglam isler sunmali.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim tavsyem de tamamen is uzerine. Bak kiin elinde hangi isler var tek tek sor. Ellerindeki isleri incele ve begendigin isi soyle bir tane de yedekte bir is begen. ben bu isi istiyorum ve bunun icin kaydoluyorum de. Kabul ediyorlarsa devam et yoksa baska sirkete git. Sna isleri gostermiyorlarsa veya bu is icin kesin bisey soyleyemeyiz derlerse de salla. O Is icin seni isverenle gorsturme garantisi versinler. Bir de fiyat da onemli bence 1900 ve ustu fiyatlar bu sene icin oldukca yuksek . 1700-1850 araliginda olmali. 1850 fiyatini veren sirket de oldukca saglam isler sunmali.
    cevabiniz icin tesekkurler. Firmalarin sundugu fiyatlar uc asagi bes yukari 1700 tl falan ama bunun icinde tam olarak neler vardir bir firma bana sundugu fiyat ucak bileti pasaport cep harcligi falan dagil 3000 dolar dedi sizce bu normal bir rakammi ? birde dediginiz gibi cogu sirket ne isi gosteriyor nede calisma saatlarini kayit olduktan sonra gosterebiliriz diyolar.
    Konu theofflineman tarafından (03-01-2015 Saat 10:26 PM ) değiştirilmiştir.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bir firmanin bana sundugu ucret :

ON KAYIT 300 $
    Kalan Program Ucreti : 1600 $
    SERVIS : 35 $
    VIZE BASVURU UCRETI : 160 $
    PASAPORT DEFTER : 75 TL
    PASAPORT HARCI : 441 TL
    UCAK BILETI GIDIS DONUS 600-700$
    CEP HARCLIGI 800 $

TOPLAM : 3700 $

SIZCE BU FIYAT NASILDIR GORUSLERINIZ NELER

Araştırmacı Watçı IgorStravinsky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    12

ON KAYIT 300 $
    CEP HARCLIGI 800 $

Ben 1800$ a kayıt oldum. Erken kayıt olduğu için indirimli oldu. Pasaporta sadece 75 TL ödedim. Harçtan muafsın zaten. Vize + Sevis'e 200$ yatırdım randevu alıcam. + 580$ da uçak bileti aldım.
    Gaziantep Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (%100 İng.)

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

cevabiniz icin tesekkurler. Firmalarin sundugu fiyatlar uc asagi bes yukari 1700 tl falan ama bunun icinde tam olarak neler vardir bir firma bana sundugu fiyat ucak bileti pasaport cep harcligi falan dagil 3000 dolar dedi sizce bu normal bir rakammi ? birde dediginiz gibi cogu sirket ne isi gosteriyor nede calisma saatlarini kayit olduktan sonra gosterebiliriz diyolar.
    Sirket ismi verilmesi yasak ve ben de vermeyecegim ancak islerini gosteren sirketler oldugunu ogrenciler araciligiyla biliyorum. Yeterince cok sirketle gorusmemissin demekki Sen bulabildigin tum sirketlerle gorus.

Deneyimli Watçı kaanmert92 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    17

ON KAYIT 300 $
    CEP HARCLIGI 800 $

ON KAYIT 300 $ NORMAL
    Kalan Program Ucreti : 1600 $ NORMAL (UCUZ ŞİRKETLERDE ÇIKAR AMA İYİ Bİ ŞİRKETSE NORMAL)
    SERVIS : 35 $ (BU FARZ ZATEN : )
    VIZE BASVURU UCRETI : 160 $ ( BUDA FARZ) + (İSTANBULDA DEĞİLSEN YOL PARAN DA VAR BUNUDA UNUTMA ŞİRKET SÖYLEMEZ SANA BUNU DA SENİN AKLINDA OLSUN)
    PASAPORT DEFTER : 75 TL (KAÇARIN YOK ÖDÜCEN)
    PASAPORT HARCI : 441 TL (BUNU ÖDEMEK ZORUNDA DEĞİLSİN ŞİRKETİN SANA PASAPORT HARCINDAN MUAF TUTULMAN İÇİN Bİ KAĞIR VERMESİ LAZIM ONU OKULA ONAYLATCAN SONRA VERGİ DAİRESİNE GİTCEN BU ÜCRETTEN MUAF OLCAN AMA PASAPORTUN 1 SENELİK OLUYOR)
    UCAK BILETI GIDIS DONUS 600-700$ (BEN 1000$ GİBİ DÜŞÜNÜYORUM VALLA GERÇİ ARKADAŞ 580$ DEMİŞ AMA ÇOK DEĞİŞKEN UÇAK BİLET FİYATI )
    CEP HARCLIGI 800 $ (800$ İŞ GÖRÜR ÜST LİMİT SANA KALMIŞ )

TOPLAM : 3700 $ (HEMEN HEMEN BU FİYATLAR ARASI TUTAR ASLINDA BİRAZ DAHA YUKARI ÇIKAR BELKİ)

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

anlastim bir firmayla arkadaslar icep world le 1548$+250 tl on kayita

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

1548 neymis

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1548 neymis
    1548 $ program ucreti

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)