mrb arkadaslar.internship olarak gtmeyi dusunenler var mi acaba.ben kasim aralik gibi gitmeyi dusunuorum.
mrb arkadaslar.internship olarak gtmeyi dusunenler var mi acaba.ben kasim aralik gibi gitmeyi dusunuorum.
merhabalar bende gitmeyi dusunuyorum en kisa zamanda
var mi daha onceden deneyim.daha once 2 kere wat yapmistim ben.bakalim hala arastirma icerisindeyim
Bol şansben de birazını nj, birazını ny, kalanını da illinoisde yapmıştım
![]()
Amerika hakkında bütün bildiklerim bu blogta!
http://butunbildiklerinianlat.blogspot.com/
ben de yeni mezun oldum ve intership yapmak istiyorum daha önce yapan ya da yapmak isteyen var mı?
ben yapti ne ogrenmek istiyorsun ?
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Merhaba ozgursum ne zaman yaptın, hangi bölümden mezun oldun ben işletme mezunuyum, nasıl bir şirkette ya da otelde çalıştın, işini kendin mi buldun yoksa acenta mı buldu?
iktisat mezunuyum 2010 da gittim , SAtis isinde calistim. Acenta buldu isimi , self olarak iternship biraz zor malesef. Bulabilirsen isi ne ala.
Hangi acenta buldu ben united towersla görüştüm işletme için iş bulmak zor dedi, ortalama 5 bin dolar fiyat verdi, sen gideli baya olmuş Türkiyeye dönünce faydasını gördün mü iş bulma kousunda büyük avantaj oluyor mu
is konusunda avantaj oluyor tabiki , ama cok buyuk fark bekleme. 5 bin cok ucuk bir rakam ama daha ucuzu var mi bilemiyorum. Ben 2800 de gitmistim. Ayrica tek sirket gorusutugun degil onlarca yer var hepsini gezmeni oneririm.
peki sen hangi şirketle gittin? teşekkürler bilgilendirdiğin için
Arkadaşlar merhabalar
İnternship yapıcam ve şirket mulakatına giricem. Mulakatta neler soru olarak sorularbilir bilgilerinizi paylaşır mısınız?
sirket mulakati derken ?
Tıpkı wat daki gibi şirket öğrencinin dil seviyesini belirlemek için telefon-skype vasıtası ile görüşme yapıyor ya.. Acaba wat'da ki gibi sorular mı çıkıyor diye sormuştum. Şirket araştırıyorum ve daha önce 1 kez wat yaptım. Ama mülakata da hazır girmek için araştırıyorum. Bilginiz dahilinde yardımcı olabilir misiniz?
hmm o acidan , ingilizceni olcmek maksatli birsey. Onemi cok yok. Wat benzeri sorular olur. CV ile alakali sorular olur. Nereyi bitirdin , ne yapmak istersin. Amerikaya neden gitmek istiyorsun , gelecek planin ne gibi sorular olur. Sonucta mezun oldugun icin okul ve derslerle alakli soru olmaz.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks