Herkese merhaba ticaret ögrencisiyim ve türkiyede yaptırdıgm bir kac ürün var onların 5-10 tane bavuluma numune olarak koymak istiyorum ,sıkıntı yasarmıyım ? Gitcegim yerde eger pazarlayabilirsem ,türkiyeden getirte bilirmiyim ?
Herkese merhaba ticaret ögrencisiyim ve türkiyede yaptırdıgm bir kac ürün var onların 5-10 tane bavuluma numune olarak koymak istiyorum ,sıkıntı yasarmıyım ? Gitcegim yerde eger pazarlayabilirsem ,türkiyeden getirte bilirmiyim ?
ne tarz bisey oldugu onemli ve ebatlari da
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Söle söliyim musamma kare 30 cm x 30 cm bişi ,Posetin içinde zaten ,içinde 2 parcada demir var küçük.
bence hiç götürme kargoyla burdan oraya göndermeside sorun olur eğer çok gönderilirse kargo parası çok tutacaktır ve işin içine ticaret girince vergi felanda girecek
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
Suan yanıma 5-10 tane alıcam pazarlamak amacı ile ,siparis alırsam zaten onu bi şeklide hallederim.Tek derdim bunları bavulumdan cıkarırlar mı ?
bana sorarsan koy , riski al . N e diye sorarlarsa anlatirsin , kendi yaptigini belirtirsin , yaptiklarini ordaki insanlara gostermek istedigini belirtirsin sakin , ticari olarak satacagini belirtme , iste bununla alakali bazi kisilerle konusmak istedigini ve onlarin fikirlerini almak istedigii filan soylersin . Ama bu sylediklerim gumrukte bavulunun acilmasi durumunda olur. rahat ol.
Dedigin gibi risk alıcam ,zaten 5 tanesi 25 tl önemli degil almazlarsadaÖle diyim o zman
25 tl ise direk gotur , alirlarsa bari birak birkacini kurtarmaya calis , filan![]()
tamam öle yapıcam![]()
Denemezsen hiç şansın olmaz kien azından denersin bişi olmaz ki durumu ticarete dökmeden açıklarsan ve kilo sırasında sıkıntın olmazsa neden almasınlar ki :S
Yarın ucuyorum bkalım görcez![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks