Work and Travel
Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu:

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bu sene nj township e gideceğim ( sponsorun verdiği iş orada )... oradaki işten çıkıp ücreti daha iyi olan herhangi bir işte çalışma durumu hakkında biligisi olan var mı?

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

İşten çıkarsan işverenin senin programını iptal edebilir ve sende Türkiye'ye dönmek zorunda kalırsın.Amerika'ya o işte çalışmak için gidiyorsun ve vize o işe veriliyor.Bu yüzden bu olay mümkün değil.İşten çıkma ya da iş değişikliği kovulma durumunda olur.Böyle bir şey gerçekleşirse bile bu konudan amerika sponsorunu haber etmen gerekir.Eğer iş bulursan yine onların onayının ve haberinin olması lazım.
    ""Let the game begin""

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Amadeus35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İşten çıkarsan işverenin senin programını iptal edebilir ve sende Türkiye'ye dönmek zorunda kalırsın.Amerika'ya o işte çalışmak için gidiyorsun ve vize o işe veriliyor.Bu yüzden bu olay mümkün değil.İşten çıkma ya da iş değişikliği kovulma durumunda olur.Böyle bir şey gerçekleşirse bile bu konudan amerika sponsorunu haber etmen gerekir.Eğer iş bulursan yine onların onayının ve haberinin olması lazım.
    yani mesela bu iş benim sağlığıma zararlı ben başka bir yerde iş buldum diye sponsoru haberdar edip izin aldıktan sonra bir sorun olmuyor?

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Alıntı whatcanıdosometimes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yani mesela bu iş benim sağlığıma zararlı ben başka bir yerde iş buldum diye sponsoru haberdar edip izin aldıktan sonra bir sorun olmuyor?
    işvereninle anlaşırsan bişey olmaz tabiki haber verdikten sonra ama bulduğun iş resmi olacak ve gerekli belgeleri sponsoruna ulaştırman gerekecek
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Yani patronun seni durduk yere niye çıkartsın ki işçi lazımsa adama ? kısaca işin zor bence

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks