Work and Travel
Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Anlaşamazsak ? ?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Standart Anlaşamazsak ? ?

Arkadaşlar açıkcası anlaşamamaktan korkuyorum ordakilerle , Dil konusunda. Daha önce gidenler oluyormu böyle şeyler ? Sonucunda ne oluyor anlamadan kalıyomuyuz yani

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

yha usta takma yok yanlış olmuş gramermıs çekındıkce tabi gelişmez bu dil yardır orda

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı ewerest Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yha usta takma yok yanlış olmuş gramermıs çekındıkce tabi gelişmez bu dil yardır orda
    İşverenle ve gelen müşterilerle anlaşamamaktan korkuyorum sadece.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

bu 3. gidişim olacak. ingilizce seviyen ne kadar iyi olursa olsun orada ilk 2-3 hafta bi anlaşamama olucak tabiki, aksandan ötürü. Adamlar çok fena aksanlı konuşuyorlar ve okulda öğrendiğimizin çok farklı tipinde bir gramer kullanıyorlar. örneğin bi amerikalı bana "you was" demişti.. "you were"? demiştim, no"you was" demişti. Bunun gibi çok şey duyacaksın. bi de mesela aksanından bir şey anlamadıkları o tuhaf bakışlarıyla düzeltmeleri de olabiliyor . ama eğlenceli anlar o anlar. bir sorun çıkmaz. sadece pes etme. 2-3 hafta sonra alışmış olucaksın. sana en değerli tavsiyem orda türkçe konuşacağın kişilerler zaman geçirme ya da en az zamanı geçir. çünkü böylelikle daha kısa sürede o ingilizceye alışabilir yazsonunda da pratik olarak ingilizceni daha da ilerletmiş olursun.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

hiç bişey olmaz 3 haftada ortama ayak uydurursun zaten işte kullanacağın ingilizce belli oldu ki hiç anlaşamadın seni mutfağa verirler mesela yine hiç anlaşamıyorsun bulaşık yıkarsın yada konuşmayacağın bi iş yaparsın olur biter
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks