beyler yanımda 1500 üstü para götürecem alışveriş için konaklarken güvenlik sorunu oluyormu?bi asker cüzdanı alıp koynumuzda saklamak gerekirmi ?
beyler yanımda 1500 üstü para götürecem alışveriş için konaklarken güvenlik sorunu oluyormu?bi asker cüzdanı alıp koynumuzda saklamak gerekirmi ?
bende o tarz bir şey dikicem kendime, sanırım en rahatı öyle olur![]()
hayir gittiginiz ilk gun bnka hesabi actirip oraya yatiracaksiniz. Gecici banka karti veriyorlar zaten.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Ne o öyle, köyden indim şehire gibi olmaz mı? Yanımızda bir tane de canlı tavuk mu götürsek? Borat'taki gibi.![]()
Yazın Newport, Rhode Island!
Asker cüzdanı alın derim. Uçakta ve kalacağınız yere gidene kadar en azından parayı saklarsınız. Her yurt dışına çıktığımda paranın büyük kısmını asker cüzdanında taşırım.Gayet güvenli oluyor.
""Let the game begin""
Bende son gittigimde oyle yaptim paranin buyuk bir kismini asker cuzdaninda boynumda tasidim az bir kismini cantama bi kismini da cuzdanima koydum cunku bankaya anca 3 4 gun sonra gidebildim arkadaslar dalga gecmis ama mantikli bir yontemdir![]()
dalgası olmaz bu işin 5 gün önce polonyada 200 euro çarptırdımzaten çoğu kişinin ilk yurt dışı deneyimi oluyor haliyle kişinin üstünde bir ne oldum nerdeyim şaşkınlığı oluyor onun için asker cuzdanı olur iç cep olur bir şekilde güvenli bir yere koymanızı tavsiye ederim ve hepsini aynı yere koymayın ek olarakta bir kısmını herhangi bir bankamatik kartınızın içine yarıtın alışverişlerde onu kullanırsınız hem daha rahat olur
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
Kesinlikle gülünecek bi durum olduğunu düşünmüyorum çoğu önemli belgemi onun içinde taşıdım ben paraları kredi kartlarını bence kesinlikle yanınızda bulunması gereken bişiy bu
bence cok abartiyorsunuz bu durumu , ben gece gittim ertesi sabah 10 da bankaya gidip parai yatirdim. Cok da sorun degil isteyen adam rahatlikla 1 gun icinde actirabilir. Onemli belgeleri bavula koyun kim sizin ds belgenizi calacakmilletin isi gucu yok sizin ds belgenizi mi calacaklar. Pasaportlar asker cuzdanina sigmiyor bu yuzden pasaportu tasiyacaksiniz ya da gittiginiz hafta bir dmv office e gidip non driver id cikartacaksiniz , hemen veriyorlar. Simdilik onerilerim bunlar. Amdeus un soyledigi gibi yolculukta kaybetmekten korkuyorsaniz alinabilir cok da pahali bisey degil zaten.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks