Work and Travel
Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: VA hakkında bir kaç soru

Hayalperest Watçı hAdZi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    0

Standart VA hakkında bir kaç soru

Merhaba arkadaşlar, ben 16 Haziran'da VA 'ya gidiyorum. Tek başıma seyehat edeceğimden bazı şüphelerim var bu yüzden bu tarihte başka gidenler var mı ve uçak biletini aldıysa hangi şirketten aldılar ?
    Bir diğer sorum ise, Avrupa'da(hepsinde var mı bilmiyorum) ve Edirne'de(diğer illerdeki durumu bilmiyorum) olan bir şey var. Üniversitelerin yurtlarında yaz boyunca kalınabiliyor ucuz bir fiyat karşılığında. Virginia Beach de bu şekilde kalınabilecek yurtlar var mı ?
    Ve konaklama işini herkes halletti mi yoksa benim gibi bekleyen var mı ? Benim diğer arkadaşlar vizeyi alamadı ve birisi vazgeçti gitmekten bu yüzden tek kaldım
    İlk iş günüm 18 Haziran ve tecrübeli arkadaşların fikrini merak ediyorum 16 Haziranda gitmek sizce mantıklı mı ? jetlag, uyum sorunu vs. için
    Şimdiden herkese teşekkürler arkadaşlar..

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı hAdZi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar, ben 16 Haziran'da VA 'ya gidiyorum. Tek başıma seyehat edeceğimden bazı şüphelerim var bu yüzden bu tarihte başka gidenler var mı ve uçak biletini aldıysa hangi şirketten aldılar ?
    Bir diğer sorum ise, Avrupa'da(hepsinde var mı bilmiyorum) ve Edirne'de(diğer illerdeki durumu bilmiyorum) olan bir şey var. Üniversitelerin yurtlarında yaz boyunca kalınabiliyor ucuz bir fiyat karşılığında. Virginia Beach de bu şekilde kalınabilecek yurtlar var mı ?
    Ve konaklama işini herkes halletti mi yoksa benim gibi bekleyen var mı ? Benim diğer arkadaşlar vizeyi alamadı ve birisi vazgeçti gitmekten bu yüzden tek kaldım
    İlk iş günüm 18 Haziran ve tecrübeli arkadaşların fikrini merak ediyorum 16 Haziranda gitmek sizce mantıklı mı ? jetlag, uyum sorunu vs. için
    Şimdiden herkese teşekkürler arkadaşlar..
    Selamlar,Virginia Beachte universitelerin yurtlarinda kalinma durumunu bilmiyorum ancak kalsan da ise yaramaz cunku unilerin kampusu burda en az sahile 10-15 dk araba mesafesinde. Dolayisi ile senin sahilde calisacagini dusunur isek ise gidip gelmen tam bir hengameye donusebilir, o yuzden inaniyorum ki sen de diger WAT ogrencileri gibi sahilde calisir ve sahilde bir eve yerlestirilirsin, ve evinden isine yakin ise yuruyerek cok yakin degil ise bisiklet ile gelir gidersin. Tabi calisacagin yeri bilmeden yaziyorum bunlari. Yani bu yurtta kalma olayini sayet sahilde calisacak isen aklindan cikar.

Ucak bileti fiyatlarina kendin de bakabilirsin. Ben senin icin bakabilirdim ancak donus tarihini, nereye ucmak istedigini ve nereden Trye donus yapmak istedigini yazmamissin dolayisi ile bu bilgiler olmadan ucak bileti hakkinda bilgi veremem. Kendin bilet fiyatlarina bakmak istersen google'a skyscanner yaz ordan tarihleri gir bak, ayrica turkishwat forum sitesinin sag alt kenarinda turuncu renkli reklami tiklayarak onlardan da bilet fiyati sorgulatabilirsin.

16 sinda gelip 18inde ise baslayacagim demissin, eger abd'deki kalacagin eve 16 si gunu bitmeden ayak basabileceksen 17 sinde tamamen dinlemis olursun ve 18inde isine baslarsin bu sorun olmaz. Yani o kadar buyutulecek bir sey degil. Hayirli olsun.
    Konu Sercan977 tarafından (14-05-2013 Saat 08:19 PM ) değiştirilmiştir.

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Virgnia Beach'de üniversite yok. Virginia eyaletindeki üniversiteleri diğer şehirlerde.Onlarda da eğitim sen orada olduğun sürede de devam ettiğinden dolayı yurt gibi yerlerinde kalma şansın olmaz.
    ""Let the game begin""

Hayalperest Watçı hAdZi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    0

Cevaplar için sağolun arkadaşlar, baya faydalı oldu benim için.
    Holiday Inn hotelinde çalışıcam o zaman dediğiniz gibi bana o yurtlarda kalmak yaramaz
    Uçak biletine de baktım ama şirketin bana yolladığı bilet daha uyguna geliyor skyscanner'a göre. Tabi burada ufak bri sorun var o da benim Virginia'ya inmem 18:45 gözüküyor ayın 17 sinde. Uyku sorunum yoktur eğer yer sıkıntısını aşarsam problem yaratacağını sanmıyorum. Yarın şirketle görüşücem yer konusunu tekrardan. Herhangi bir sorunla karşılaşırsam zaten tecrübeli arkadaşlardan da yardım alırım.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)